Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudhat emiatt?
Sztori előzménye: van egy lány, akit tavaly ismertem meg. Ekkoriban a legjobb haverommal kavart, viszont elég csúnyán végződött a történet, mert a haverom végül összejött megint az exével, ezzel a lánnyal meg teljesen megszakított minden kapcsolatot. Azóta megint szakított az exével, én meg közben elkezdtem jóban lenni a lánnyal, akivel kavart még anno. A haverom meg ez a lány megint kapcsolatba léptek egymással, de semmi nincs köztük, a lány hallani sem akar a haveromról, csak elfogadta a bocsánatkérését, valamint random (nem direkt) összefutottak különböző eseményeken, ahol én is ott voltam. Elkezdtem ezzel a lánnyal nagyon jóban lenni, vonzódom hozzá elég erőteljesen, nagyon szép, mellette a személyisége is megfogott. Igen, viszont a legjobb haverom nem nézi jó szemmel, hogy mi elkezdtünk jóban lenni, pedig nincs köztünk semmi, csak haverkodunk, meg én néha át szoktam menni a lányhoz. Hangsúlyozom még egy csók sem volt köztünk, tényleg semmi, de úgy érzem lehetne több is köztünk.
A kérdésem pedig az lenne, hogy ha alakulna köztünk valami, akkor jogos lenne a legjobb haverom haragja felém, annak tudatában, hogy ő dobta a lányt? Vagy tiszteletben kéne tartanom, hogy majd egy éve kavartak pár héten keresztül és felejtsem el a lányt?

Havernak meg kell mondani, h elrugta a csajnàl a pöttyöst, és kopjon le róla.
Természetesen ki-ki a sajàt vérmérsékletéhez igazítsa a stílust.
#1 ennyi erővel minden nő használt és levetett, hacsak nem 15 éveseknél próbálkozol. Vagy csak akkor lesz használt egy nő, ha ismerős/haver kezelgette előtted? Érdekes logika.
#2 köszönöm a választ.

Abszolút nem "jogos" a haverod viselkedése.
Én nem foglalkoznék a véleményével

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!