Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudhat a srác?
Figyelt kérdés
Szerintekek jogosan haragudhat a srác, ha egy négy és fél hónapos párkapcsolat után szakít a barátnőjével, a barátnője lefekszik egy másik fiúval(mert hiányzik neki az ilyenfajta szeretet, törődés)de a srác vissza akarja kapni a lányt és a lány őt is választja. Majd a lány elmondja, neki, hogy együtt volt mással. Korábban is volt már szakítás, szintén a fiú szakított, majd a lány visszafogadta.2015. márc. 13. 20:27
2/6 anonim válasza:
elég keszekusza..
jogosan nem haragudhatna...
de azért... nem eshet jól neki az biztos
én haragudnék és nálam kizáró ok lenne
3/6 anonim válasza:
Hát ha a csaj (jelen esetben te) ennyire fehérmájú...
4/6 anonim válasza:
Szakítottak. Mindenki megy, merre akar. Nem csalta meg, ilyet bárki tehet, erre nevetséges haragudni. A másik nem a tulajdonod, saját élete van és azt kezd magával, amit akar.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, oké, persze az én kapcsolatomról van szó:( Szerdán szakított és rettentően hiányzik Ő és a törődése is. Nem tudok enni, egész nap az ágyban fekszem, tegnap csak inni keltem fel, aztán megint visszadőltem az ágyba. Ma elmentem futni, gondoltam kiadom magamból az érzéseket, de amikor hazaértem, minden ugyanúgy ment tovább.
2015. márc. 13. 20:43
6/6 anonim válasza:
"lefekszik egy másik fiúval(mert hiányzik neki az ilyenfajta szeretet, törődés)"
Ez azért jó kifogás volt a csaj részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!