Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek egy mérgező idegbeteg idióta a kapcsolatomba?
Ez tényleg rosszul hangzik, elég fárasztó a másiknak…
Ha van pénzed, terápia valóban érdemes lehet. De már az első lépés az önismereti utadban, hogy felismerted a rossz mintáidat is nagy lépés.
(Viszont semmit nem ér, ha nem tudsz rajtuk változtatni, szóval kell egy terv az adott helyzetekre, mikor észreveszed magadon hogy megint ugyanazt csinálod, hogy mivel tudnád helyettesíteni a reakciódat, mit csinálj másképp.)
Szép fejlődést kívánok egy normális, egészséges kapcsolat felé, és kitartást! Megéri!
4 vagyok
Az fontos szerintem ezeknél első lépésben, hogy a kiváltó okot megtalálod, magyarán az okot.
Pl
- féltekényé teszem, mert … - így, a reakciójából érzed hogy szeret.
- Kisajátítom mert… - nagyon bizonytalan vagyok/felek h elhagy/nem vagyok elég jó/rájön hogy jobbat is találhatna stb
Emlekeztesd magad, h ezek mind tönkretesznek egy egészséges embert és ezért hagynak ott majd.
A fenti viselkedésnel pedig talán segít ha azokra az apróságokat gondolsz, amikor kimutatja/mondja/érzed h szeret, törődik veled a másik, és hogy nincs szükség a toxikus viselkedésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!