Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy tizenéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy tizenéves lánynak, ha egy 37 éves szerelmet vall?

Figyelt kérdés
Milyen érzés, történt már veletek hasonló?
2023. aug. 20. 10:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
De hogy megmondjam: nem, nem természetes, hogy egy 37 éves szerelmet vall egy tizenéves lánynak, épp ezért tettem fel a kérdést, hogy mit éreznek a tizenéves lányok, mikor ez történik.
2023. aug. 20. 15:42
 22/30 anonim ***** válasza:
35%

#21 "A manipuláció nem korfüggő" - Nem korfüggő, de kinek megy jobban? A 16 évesnek, vagy a 30 felettinek? Ki tud hatásosabban manipulálni? Nyilván az idősebb.

"De ellenérv: egy tizenéves, kangörcstől hajtott tizenéves srác akár ölne is, és nyomorékká tenni valakit, csakhogy megkapja a vágyott puncikát." - 😂😂😂 Ja, persze...szóval innentől minden tinilány ismerkedjen 30-as pedókkal, mert lehet a kortársa egy pszichopata. Remek ötlet, remek érvelés.:D

2023. aug. 20. 16:18
 23/30 anonim ***** válasza:
42%
6-ból 1 érv esetleges igazsága (30 éves lehet! manipulatívabb, mint a 16) nem túl meggyőző. Amúgy szerintem egy kortársnak sokkal könnyebben bedől egy tini, mint egy felnőttnek.
2023. aug. 20. 16:22
 24/30 anonim ***** válasza:
37%
#24 Kérlek írd le részletesen, hogy mi miért nem igaz.
2023. aug. 20. 17:12
 25/30 anonim ***** válasza:
30%

Azért nem igaz, mert feltételezések.

1.1 600x nagyobb- ez nem tény, szerintem tényszerűen nem igaz. Ebben a korosztályban 2 évnél hosszabb kapcsolatot nagyon ritkán látni.

1.2 Azt írtam, hogy ebben az érvben lehet valami, de nyilván nem lehet minden 30-asra rámondani, hogy manipulatívabb, mint bármely 16-os. Ez, és az, hogy ez a 6-ból csak 1 feltétel, olyan elenyészőre csökkenti a veszélyt, hogy önmagában csak ezért elítélni egy 16-30-as kapcsolatot/szexet nem indokolt.

1.3 ez megint egy önkényes feltételezés, de feltéve, hogy igaz, nyilván azokról szól a vita, akik akarnának kapcsolatot egy 30-astól, a többiek ebből a szempontból nem relevánsak

2023. aug. 20. 17:22
 26/30 anonim ***** válasza:
52%

1.1. Ezt nem is vitatom, de egy 30 éves és egy 15 éves közt az is csoda lenne, ha 1 hétig tartana a kapcsolat. De az esetek többségében a naív kiscsaj reménykedik csak kapcsolatban, aztán meg jól kihasználják.

1.2. Ez is igaz, de egy 30 éves és egy 16 éves manipuláló közt az idősebb lesz a jobb, ugyanis fejlettebb intelligenciával és több tapasztalattal rendelkezik.

Én azért ítélem ezt el, mert egy 15 éves lány sajnos csak nemileg érett, fejben nem. Pont olyan dolog ez, hogy nem az a nagymenő, aki verekedés közben a földön fekvőbe rúg bele. Nem az az igazi férfi, aki undorító módon kihasznál egy könnyen befolyásolható kislányt. Persze a 16 éves is tehet ilyet, de ennyire kis korkülönbség mellett nem billen el számottevően az intelligenciális mérleg a kihasználó felé, vagyis nincs előnyben a csajhoz képest.

És mi van akkor, ha a csaj is csak szexet akar? Nos, ilyen megesik, de tiniként egyrészt nem gyakori, másrészt ebben az esetben is felmerül az, hogy a csaj talán nincs is igazán tisztában azzal, hogy mit is szeretne.

2023. aug. 20. 17:58
 27/30 anonim ***** válasza:
53%
Az hogy egy pedo.
2023. aug. 20. 20:07
 28/30 anonim ***** válasza:
69%
Ego boost.
2023. aug. 20. 21:43
 29/30 anonim válasza:
55%
Egy 15 évesnek min 15 max egy 20 éves pali jöhet be de így is csak jobb esetben max 17 èves palikkal jár. Nekem 20 éves léttemre is öregnek számít egy 37 nemhogy egy 15 évesnek. A másik oldalról szerintem elég gáz és főleg undorító ha egy 37 évesnek bejönn egy 15 éves GYEREK és úgy tekintrá mint a "friss húsra" ilyen embernek börtönben a helye vagy valami bolondok házában...
2023. aug. 22. 00:24
 30/30 A kérdező kommentje:
Úgy tekint, mint friss húsra? Merthogy? Hol olvastál ilyet?
2023. aug. 22. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!