Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak?

SZJGRR kérdése:

Mit olvassak?

Figyelt kérdés

#szerelmes #tiniknek szóló #tizenévesekről szóló
2013. márc. 30. 15:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Könyvet :)

Andy McDermott - Hajsza Atlantiszért.

2013. márc. 30. 15:08
 2/18 anonim ***** válasza:

- Brandon Hackett - A poszthumán döntés (sci-fi)

- Harry Harrison - Rozsdamentes acélpatkány (sci-fi, van benne egy kis humor is)

- George Orwell - 1984 (disztópia)

- Aldeous Huxley - Szép új világ (disztópia)

2013. márc. 30. 16:57
 3/18 anonim ***** válasza:
Miket szeretsz? A világ összes könyvcímét felsorolhatjuk itt, és azokkal sem vagy semerre. Ha leírod, mit szeretsz és mit nem, mi tetszett és mi nem, akkor már tudunk segíteni.
2013. márc. 31. 01:15
 4/18 A kérdező kommentje:
tiniknek szóló,szerelmes(nem muszáj),tizenévesekről szóló
2013. márc. 31. 10:22
 5/18 anonim ***** válasza:
A könyvmolyképző vörös pöttyös könyvei, Phillip Pullman Sally Lockhart sorozata, és Az Úr Sötét Anyagai sorozat, Meg Cabot könyvei pl.
2013. márc. 31. 12:18
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2013. márc. 31. 13:21
 7/18 Mirk ***** válasza:
19%

Miért hiszik azt az emberek, hogy a tizenéveseknek a szerelmes könyvek valók?

Olvasd el inkább a Legyek urát, vagy a Végjátékot, ezekből legalább tanulhatnál valamit.

2013. márc. 31. 23:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Mert az érdekel
2013. márc. 31. 23:09
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Miért hiszed azt, hogy egy olyan regényből, ami a korosztályának való szórakoztató mű (egy tizenévesnek a szerelmes regények valóak többek között), nem tanulhat semmit? Miért vagy ennyire sznob? Ezt már több válaszodnál, kérdésednél is megfigyeltem. Én éppúgy olvasok szórakoztató műveket, mint szépirodalmat, rosszat egyikről sem mondanék. A legyek urát kötve hiszem, hogy élvezné, tetszene neki. Az majd inkább később, amikor érettebb. Minden kornak megvannak a maga szépirodalmi és szórakoztató művei, te miért ajnározod az egyiket és ítéled el a másikat? Többet fog tanulni egy olyan könyvből, amit élvezettel olvasott, mint egy olyanból, aminek a mondanivalójának a felét nem is értette, unalmasnak tartotta, stb...
2013. márc. 31. 23:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Én egy könyvet sem szóltam le
2013. márc. 31. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!