Mit olvassak?
Nem vagyok sznob, ellenkezőleg.
Talán kicsit félreértetted a mondandómat. Nekem az nem tetszik, hogy kategorizálják az olvasót, neked ez kell, neked az, te ezt szereted, te pedig amazt, holott ez nem így van - nem kellene, hogy így legyen.
Elhiszem, hogy sok tizenévest érdekelnek a szerelmes történetek, de nem árthat rávezetni őket más műfajokra is, valamint a tizenévesek sem a gyárból potyognak, mindegyikük saját ízléssel és érdeklődési körrel rendelkezik. Az, hogy valaki saját bevallása szerint szereti a szerelmes történeteket, nem azt jelenti, hogy csak azt szeretheti. Én sem szerettem a töltött káposztát, amíg ki nem próbáltam.
Arról nem fogunk vitatkozni, hogy egy átlag "tiniregényből" vagy a fent említett Legyek urából lehet-e többet tanulni.
Ha nem is fogja fel valaki a művet minden mélységében, akkor is megérti 90%-át, ami épp elég gondolkodni valót ad.
Hát szerintem ezek azok a könyvek amikre azt mondom hogy Wow :3 :
tökéletes kémia (1-3)
Te vagy nekem a levegő
Senkinek sem kellesz (összes rész)
Csontváros (összes rész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!