Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak?

SZJGRR kérdése:

Mit olvassak?

Figyelt kérdés

#szerelmes #tiniknek szóló #tizenévesekről szóló
2013. márc. 30. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
SZENT JOHANNA GIMI :)
2013. ápr. 1. 17:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Már olvastam :D
2013. ápr. 1. 18:07
 13/18 Mirk ***** válasza:
100%

Nem vagyok sznob, ellenkezőleg.

Talán kicsit félreértetted a mondandómat. Nekem az nem tetszik, hogy kategorizálják az olvasót, neked ez kell, neked az, te ezt szereted, te pedig amazt, holott ez nem így van - nem kellene, hogy így legyen.

Elhiszem, hogy sok tizenévest érdekelnek a szerelmes történetek, de nem árthat rávezetni őket más műfajokra is, valamint a tizenévesek sem a gyárból potyognak, mindegyikük saját ízléssel és érdeklődési körrel rendelkezik. Az, hogy valaki saját bevallása szerint szereti a szerelmes történeteket, nem azt jelenti, hogy csak azt szeretheti. Én sem szerettem a töltött káposztát, amíg ki nem próbáltam.

Arról nem fogunk vitatkozni, hogy egy átlag "tiniregényből" vagy a fent említett Legyek urából lehet-e többet tanulni.

Ha nem is fogja fel valaki a művet minden mélységében, akkor is megérti 90%-át, ami épp elég gondolkodni valót ad.

2013. ápr. 1. 21:35
 14/18 csinikee válasza:
Ha szereted a szerelmes könyveket az a te dolgod figyelmedbe ajánlanám az Evermort ami egy lányról szól akinek meghaltak a szülei és a csaj a baleset után médium lessz és ez szerelmes könyv én nekem is a kedvencem amikor meg kaptam 2 nap alatt el olvastam úgy hogy a figyelmedbe ajánlom :)
2013. máj. 9. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ezek azok a könyvek amikre azt mondom hogy Wow :3 :

tökéletes kémia (1-3)

Te vagy nekem a levegő

Senkinek sem kellesz (összes rész)

Csontváros (összes rész)

2014. nov. 20. 15:03
 16/18 anonim válasza:
miért mondod meg neki mit olvasson,és mi az hogy figyelted több válaszát,nem tudom hány éves vagy de akkor is mi vagy te internetes pedofil? Ő azt szereti,te ezt!
2016. jan. 8. 18:43
 17/18 anonim válasza:
bocsi az előző válaszomat nem ide akartam
2016. jan. 8. 18:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én ajánlom Leiner Laura összes könyvét(Bexi-sorozat,Szenr Johanna Gimi,Bábel,Akkor szakítsunk).Ezekbe van szerelem már 10-éves kortól lehet olvasni. Ajánlóm a Vörös Pöttyös könyveket is de azokat inkább akkor ha már elmúltál 14(kivéce ha koránérő vagy)
2016. okt. 16. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!