Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalást szeretnék leleplezni. Mindenhol le vagyok tiltva, mit lehet még tenni?
Elnézést ha rossz kategória, ideges vagyok. Ha lehet légyszi maradjon, itt talán több válasz érkezik.
Kiderült egy nagyon csúnya megcsalás. Másfél évig volt a férfinak 2 nője. Én vagyok az egyik, a másikat szeretném tudatni, ő nagyobb áldozat mert ők együtt is élnek. Ráadásul régebb óta kavarnak. De ezekről még mindig nehéz beszélnem...
Én mindenhol le vagyon tiltva a nőnél, erről a férfi gondoskodott.
1. Csináltam egy kamu facebookot, amit elrontottam. Nem tálaltam ki az igazságról azonnal, csak gyanú lett körülöttem, a férfi dühös lett, a nőnek lövése sincs, szóval nem gondoltam át elszúrtam. A fiókomat jelentették, azóta nem tudok regisztrálni mert a facebook azonnal letilt. (Lehet más nevet kéne használnom? De szerintem IP címet szűrnek) ráadásul most a férfi folyton nézegeti a nő telefonját, bele tud nyúlni.
2. Közben telefonon is csináltam egy kamu facebookot kamu névvel, de leteszteltem, ha csak ráírok valakire spamba rakja, még értesítést sem kap... Úgyhogy bejelöltem a nőt. Letiltott (ugye lehet hogy a férfi volt). Bejelöltem a legjobb barátnőjét, hogy gondoltam majd általa üzenek, ő is letiltott... Zsákutca.
3. Csináltam egy kamu instagramot. Ott írtam neki, de ugye ott sem mutatja pirosan mert kérésekbe rakja. Ráadásul ritkán használ instát, lehet észre sem veszi. Gondoltam egy random bejegyzésnél betaggelem, hogy írjon vissza. Arról legalább kap értesítést.
De ugye itt is megvan a rizikó, hogy a férfi veszi észre.
Egyéb ötletek, hogy interneten valahogy tudassam vele? Mindenre képes vagyok.
Illetve bármilyen segítséget elfogadok, ha van fölösleges Facebook fiókotok 😃... Na jó csak vicc. (vagy nem, nem tudom kétségbe vagyok esve)
Telefonszámot, email címet nem tudok. Tiktokon megtaláltam még, de ott sem lehet direktben üzenni neki. Személyes találkozást csak akkor terveztem, ha minden kötél szakad.
Ti mit tennétek a helyemben? Milyen módszerek lehetnek még? Csak egy átkozott 4-5 mondatos üzenetet akarok neki eljuttatni...
Köszönöm!
Kérjél fizetési meghagyást közjegyzőnél:
Jelentsd fel a pénz miatt, mással ne foglalkozz.
Kicsit rosszul látod a dolgokat szerintem. Azt írod, "kavarnak", mintha egyenrangúak lennétek a nővel, holott ők egy család, te meg a szeretője vagy. Hagyd őket békén, majd az ügyvéd intézi, amit kell.
Ha így van, azon sem lennék meglepve, ha a nő is benne lenne.
Sajnálom, jelentsd fel őket, te pedig tanulj a leckéből: férfit nem pénzelünk és nem próbáljuk megvásárolni senki szerelmét, mert akkor ilyen embereket kapunk cserébe.
Igen, sikerült tudatni őt.
A pénzemet visszakaptam, mint kiderült volt 3. nő is... Hatalmas szappanopera volt, mai napig nem hevertem ki. Senki nem tudott senkiről, orrba szájba voltunk átverve, és mindenkit lehúzott pénzzel. Kevesebbet, de visszakaptam legalább, mert már nagyon rezgett a léc fölötte.
Tipikus tinder csaló sztori.
Legszebb az egészben, hogy újra együtt van a nővel... Hát ki mit bír el... Én mai napig nyugtatókon élek, tervezek pszichológushoz menni, számomra feldolgozhatatlan ez aminek kitett. A balhé közben is... Család, mindenki bele lett vonva. De már nem beszélünk 2 hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!