Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűségesek vagyunk?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból kérdezem, hogy a "társadalmunk" mennyire hűséges típus. Hányan csaltuk vagy nem csaltuk meg párunk/házastársuk?2023. aug. 15. 20:52
A kérdező szavazást indított:
Megcsaltam a házastársam
Soha nem csalnám meg a házastársam
Megcsaltam a párom
Soha nem csalnám meg a párom
"Csak" csók történt
43 szavazat
1/16 anonim válasza:
Huszonévesen többször csaltam. A mostanival már biztos hogy nem tenném. Már az előzőnél is leálltam ezzel.
Azóta van 2 gyerekem, minden teljesen más
38n
2/16 anonim válasza:
Miért kellett a házastársat különvenni a pártól?
3/16 anonim válasza:
Itt mindenki hűséges, úgyhogy vedd komolyan a szavazást!
4/16 anonim válasza:
Csók volt, de ennek már sok éve, ma már jobban felismerném az elhidegülés jeleit és vagy időben szakítanék, vagy ha menthetőnek gondolom, akkor a kapcsolattal foglalkoznék.
5/16 A kérdező kommentje:
Azért vettem külön a házastársat a pártól, mert sokan úgy gondolják, hogy amíg nem házas, addig "mindegy" és belefér. Viszont a nem házas kapcsolatra is kíváncsi vagyok. :)
2023. aug. 15. 21:18
6/16 anonim válasza:
De várj, ez most jelenlegi párra érvényes, vagy múltbeli is számít?
7/16 anonim válasza:
Hát akkor ennek több kérdésnek kellett volna lennie. Vagy megkérni, hogy olyan szavazzon, akinek a házasság nem extra kötelék.
8/16 anonim válasza:
Én még sosem csaltam meg eddig senkit. Nem emelem emiatt magamat erkölcsi magaslesre, nem is mondom hogy biztosan nem fogok senkit ezután sem, mindenesetre erre fogok törekedni továbbra is.
9/16 A kérdező kommentje:
Ebben bele tartozik az is aki most a jelenlegi nem, de régebben az előzőt megcsalta.( Pl: házasságban él és hűseges, de az exét megcsaltaakivel nem volt házas, az a megcsaltam a párom-ra tegyen x-et) :)
2023. aug. 16. 05:27
10/16 anonim válasza:
Aki házasságban élt, de a párját megcsalta, az sohasem volt hűséges.
Házasságon kívül gondolkozni egy másik emberrel egyenlő a megcsalással.
Ott a megcsalt fél is hibás, nem vette észre a jeleket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!