Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van sok férfi tartósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok férfi tartósan olyan nővel, aki nem az esete?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 20:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én se érzek sűrűn ilyet, és nálam csupán a külső nem váltja ki. Soha nem is rajongtam színészért vagy zenészért. Kell hozzá a mozgása, a hangja, az illata, és nálam elsődlegesen az váltja ki, ha beszélgetés közben megtaláljuk a hangot.

2023. aug. 20. 09:09
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Én meg egyszerűen nem tudok/tudtam soha olyan férfival lenni, kapcsolatot kialakítani, aki nem volt az esetem.

Volt egy srác, aki külsőre egyáltalán nem volt az esetem, viszont belsőleg, személyisége elragadó volt, nagyon szerettem volna vele lenni... Többször is megtörtént ez velem, egyszerűen nem tudtam kapcsolatban működni ilyen férfiakkal.

De nem azt kell elképzelni, hogy ezek a srácok csúnyák voltak, mert nem, egyáltalán nem, de én pl nem tudom egyszerűen elviselni, ha egy pasi vékony. Felőlem lehet mackós, az is tetszik, lehet izmos, tömzsi, de azt nem tudom elviselni ha pl vékony a combja... Vagy azt, ha túl magas, és amúgy a legtöbb nő szereti ha a férfi jó magas, én nem.

Szerencsére én megtaláltam a társam, a férjem.

Pontosan úgy néz ki, mint akire vágytam, és személyisége is csodálatos.

Szőkés vöröses hajú, kék szemű, nem túl magas, nem vékony.

Neki is én vagyok az esete, annyiban nem hogy nem vörös a hajam, ő nagyon szereti/szerette a vörös hajat viszont mivel kreolos a bőröm nem igazán áll jól a vörös. Ezen kívül minden stimmel neki is. :)

2023. aug. 20. 10:07
 33/34 anonim ***** válasza:
32%

"Miért lakik sok ember tartósan olyan lakásban, ami nem az esete?"

Hát mert ennyiben merülnek ki a lehetőségei. Vágyhat az ember egy szép környéken lévő többszintes luxusházra, ha csak egy leamortizált panelra telik...

Ugye érted a hasonlatot?

2023. aug. 20. 10:15
 34/34 anonim ***** válasza:

Tizenhármas vagyok és nem úgy értettem,hogy beérem azzal,ami jut.Hanem úgy gondoltam,a lelkébe,személyiségébe szeretek bele,amitől egyben vonzó is számomra.Nyilván ha simán csak jó ember lenne,de nem mozgatna meg,nem is kellene.

Közben lehet körülöttem egy magas,erős karú férfi,akiket egyébként imádok nézegetni,ha amúgy arrogáns,nagyképű,akkor egyértelműen taszítani fog a stílusa.Pedig külsőre az esetem.

2023. aug. 20. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!