Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van sok férfi tartósan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van sok férfi tartósan olyan nővel, aki nem az esete?

Figyelt kérdés
2023. aug. 19. 20:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert az jutott neki. Lehet az "esete" levegőnek nézte.
2023. aug. 19. 20:33
 2/34 A kérdező kommentje:

Jóképű férfi esetén, aki nem lúzer…

Megtehetné, hogy olyannal legyen, aki tetszik is neki

2023. aug. 19. 20:36
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Szex és/vagy élvez valamit, hasznát leli valamiben amit a nő tesz és/vagy amivel a nő rendelkezik.

Te meg aztán honnan tudod, hogy a "sok férfi" "Megtehetné, hogy olyannal legyen, aki tetszik is neki"....

2023. aug. 19. 20:41
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Te honnan tudod, hogy nem az esete?
2023. aug. 19. 20:41
 5/34 A kérdező kommentje:

A megfigyeléseimből tudom

Közeli ismerősöm az illető

Látom milyen nőket like-ol és milyennel él

Közben tényleg jó pasi

2023. aug. 19. 20:46
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége nem olyannal van, aki az "esete". Egyrészt mert viszonylag kevés olyan tökéletes csodalény futkos az utcán, mint akit 12 évesen megálmodott magának. Másrészt a nem teljesen hülye ember nem fog csak azért elutasítani valakit, akivel kölcsönös a kémia és a szimpátia, mert nem kék a szeme, pedig neki az az "esete".

Embert írtam, mivel nőre és férfira ugyanúgy igaz.

2023. aug. 19. 20:47
 7/34 anonim ***** válasza:
39%
Mert bénák és inkább megalkudnak olyan mellett aki nem az esete , de legalább kapcsolatban legyen és ezt ki tudja pipálni , mint életcélt...
2023. aug. 19. 20:50
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

A "nem az esetem" és az "egyáltalán nem tetszik" közt óriási különbség van.Tetszhet olyan ember is, aki nem az eseted.Viszont a "nem vagy az esetemet" itt szó szerint kell érteni, nem eufemizmusként használni arra, mikor valakitől undorodsz.

Tételezzük fel, hogy nekem a 180 cm-es, barna szemű, rövid barna hajú férfiak az eseteim.

De mondjuk találkozom egy jóképű, jó testű, rendes, jó személyiségű, szőke hajú és kék szemű férfival.Nyilván, mivel vonzó, ezért tetszik is.Viszont alapvetően nekem nem az esetem.

A valóságban ezt jelentené ez a kifejezés.

2023. aug. 19. 20:52
 9/34 anonim ***** válasza:
76%

5

Nahát... Én meg követem Pierre Crespeau-t, aki semmilyen tekintetben nem hasonlít a pasimra. Ettől még a barátom az esetem.

2023. aug. 19. 21:16
 10/34 anonim ***** válasza:
48%

9-es, nem homoszexuálisokat kérdeztek.

Nekem sem az esetem a feleségem, viszont nagyon jó ember és nagyon jó anya.

2023. aug. 19. 21:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!