Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingliségből annál nehezebb kilépni minél hosszabb ideje tart?
Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg mintha egy kicsit párhuzamos lenne a társadalom ilyen szempontból. Vannak akik egyik kapcsolatból lépnek át a másikba és vannak, akiknek érdemben soha nem jön össze semmi vagyis olyan, mintha csak a kispadon ülnének is néznék a többi embert hogyan játszik a pályán. Az ismerősi körömből is, akinek volt már több kapcsolata sokkal gyorsabban talál újra párt egy szakítás után, mint az, akinek alig volt bárki az életében.2023. aug. 19. 12:03
21/25 anonim válasza:
#17: Hát én sem, azt írtam vannak bizonyos nők, akik így gondolkodnak. Az nem = minden szingli nővel. Egyébként ideális esetben így is működne a szingliség, csak hogy ő nála nem. Most gondolj bele: ugyan miért járna fel egy olyan oldalra, mint a GYK ezt bizonygatni? Ha meg ellenvéleménybe ütközik akkor elkezd itt nyomorogni meg lepontozgatni, most nekem baromira nem úgy hangzik, hogy ő jól érzi így magát. Máskülönben minek fektetne ebbe ennyi energiát? Meg amúgy mire gondolsz a támadás miatt? Ki támadja őket? Én inkább pont azt látom, hogy a mögöttes okokat támadják és nem magát a szingliséget, ha azért vagy szingli mert most nem fér bele egy párkapcsolat az teljesen rendben van, de itt szó sem volt erről ha elolvasod még egyszer, hogy mit írt.
22/25 anonim válasza:
#21 a GYK-ra csak boldogtalan emberek járhatnak kommentet írni? Ha leír valaki egy véleményt, az bizonygatás akar lenni? Érdekes meglátás, de ok.
23/25 anonim válasza:
#22: Hát az amit a 3-as írt, az pont nem vélemény volt, hanem csak leírta hogy neki azért "nehéz", mert "szeret" szingli lenni, egy kis önfényezéssel körítve, hogy azért nehogy azt gondold, hogy ő rosszul érzi magát emiatt. Ha valóban jól érezné magát a bőrében kb az első mondatot tartotta volna csak meg a válaszából és téma le lenne zárva.
24/25 anonim válasza:
#23 önjelölt GYK rendőrbácsi vagy? Hadd döntsem már el, hogy mit írok le kommentbe, én vagyok a 3-as xd Az nem önfényezés volt, hogy vonzó vagyok, csak egy tény.
25/25 MolotovPunk válasza:
Én évek óta szingli pasi vagyok, viszont régebben volt több komoly kapcsolatom, de azok nem tartottak túl sokáig. Egyszerűen 35 évesen már nem érdekel a randizás sem nagyon, se a nők többsége és a házasság sem. Sodródok az árral csak. Nagyon meggondolnám, hogy érdemes e összejönnöm egyáltalán valakivel. Szerintem aki régóta egyedül van, az valamilyen szinten hozzászokik ehhez, nehezebben nyit. Sokszor az egyedülállóságnak is meg van az előnye, senkihez sem kell alkalmazkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!