Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szingliségből annál nehezebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingliségből annál nehezebb kilépni minél hosszabb ideje tart?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg mintha egy kicsit párhuzamos lenne a társadalom ilyen szempontból. Vannak akik egyik kapcsolatból lépnek át a másikba és vannak, akiknek érdemben soha nem jön össze semmi vagyis olyan, mintha csak a kispadon ülnének is néznék a többi embert hogyan játszik a pályán. Az ismerősi körömből is, akinek volt már több kapcsolata sokkal gyorsabban talál újra párt egy szakítás után, mint az, akinek alig volt bárki az életében.

2023. aug. 19. 12:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
#17: Hát én sem, azt írtam vannak bizonyos nők, akik így gondolkodnak. Az nem = minden szingli nővel. Egyébként ideális esetben így is működne a szingliség, csak hogy ő nála nem. Most gondolj bele: ugyan miért járna fel egy olyan oldalra, mint a GYK ezt bizonygatni? Ha meg ellenvéleménybe ütközik akkor elkezd itt nyomorogni meg lepontozgatni, most nekem baromira nem úgy hangzik, hogy ő jól érzi így magát. Máskülönben minek fektetne ebbe ennyi energiát? Meg amúgy mire gondolsz a támadás miatt? Ki támadja őket? Én inkább pont azt látom, hogy a mögöttes okokat támadják és nem magát a szingliséget, ha azért vagy szingli mert most nem fér bele egy párkapcsolat az teljesen rendben van, de itt szó sem volt erről ha elolvasod még egyszer, hogy mit írt.
2023. aug. 19. 20:57
 22/25 anonim ***** válasza:
54%
#21 a GYK-ra csak boldogtalan emberek járhatnak kommentet írni? Ha leír valaki egy véleményt, az bizonygatás akar lenni? Érdekes meglátás, de ok.
2023. aug. 19. 21:02
 23/25 anonim ***** válasza:
31%
#22: Hát az amit a 3-as írt, az pont nem vélemény volt, hanem csak leírta hogy neki azért "nehéz", mert "szeret" szingli lenni, egy kis önfényezéssel körítve, hogy azért nehogy azt gondold, hogy ő rosszul érzi magát emiatt. Ha valóban jól érezné magát a bőrében kb az első mondatot tartotta volna csak meg a válaszából és téma le lenne zárva.
2023. aug. 19. 21:21
 24/25 anonim ***** válasza:
54%
#23 önjelölt GYK rendőrbácsi vagy? Hadd döntsem már el, hogy mit írok le kommentbe, én vagyok a 3-as xd Az nem önfényezés volt, hogy vonzó vagyok, csak egy tény.
2023. aug. 19. 21:34
 25/25 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én évek óta szingli pasi vagyok, viszont régebben volt több komoly kapcsolatom, de azok nem tartottak túl sokáig. Egyszerűen 35 évesen már nem érdekel a randizás sem nagyon, se a nők többsége és a házasság sem. Sodródok az árral csak. Nagyon meggondolnám, hogy érdemes e összejönnöm egyáltalán valakivel. Szerintem aki régóta egyedül van, az valamilyen szinten hozzászokik ehhez, nehezebben nyit. Sokszor az egyedülállóságnak is meg van az előnye, senkihez sem kell alkalmazkodnom.
2023. aug. 19. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!