Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél több idő telik el, annál unalmasabb lesz egy kapcsolat? Mit csináljak ha unom a kapcsolatom?
Beszéltem már erről a barátommal, konkrétan megmondtam neki, hogy unalmas a kapcsolatunk. Heti egyszer, kétszer találkozunk, de még így se sikerül feldobni a kapcsolatunkat. Csak a hobbija érdekli. Már az az érzés sincs bennem hogy mennyire varom hogy találkozzunk.
Se nem szeret filmet nézni se velem, se moziba menni se, se kimozdulni, se semmi. Azt is mondtam ha itthon vagyunk társasozhatnánk semmi nem érdekli, filmeket se szeret nézni. Nyaralásra sincs igénye, ő nem utazna külföldre se, se busszal, se repülővel.
Fogalmam sincs milyen lesz együtt élni, ha mar most is uncsi a kapcsolatunk. A kapcsolat elején egyáltalán nem ilyen unalmasnak mutatta magát a barátom.
Ne is gondolkozz az osszekoltozesben, ennek a kapcsolatnak igy nincs jovoje.
Nem lehet ugy elni, hogy egyetlen egy kozos pont sincs, amin keresztul tudnatok kapcsolodni. Teljesen mas dolgok erdekelnek titeket, ami rendben is van, de nem kell eroltetni azt, ami nem mukodik.
lépj ki belőle.
lehet ő is erre vágyik, csak nem akarja elvégezni a “meló” sz.r részét...
értem, visszakönyörgi magát, de változtatni nem hajlandó.
lépj ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!