Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél több idő telik el, annál unalmasabb lesz egy kapcsolat? Mit csináljak ha unom a kapcsolatom?
Figyelt kérdés
Beszéltem már erről a barátommal, konkrétan megmondtam neki, hogy unalmas a kapcsolatunk. Heti egyszer, kétszer találkozunk, de még így se sikerül feldobni a kapcsolatunkat. Csak a hobbija érdekli. Már az az érzés sincs bennem hogy mennyire varom hogy találkozzunk.
Se nem szeret filmet nézni se velem, se moziba menni se, se kimozdulni, se semmi. Azt is mondtam ha itthon vagyunk társasozhatnánk semmi nem érdekli, filmeket se szeret nézni. Nyaralásra sincs igénye, ő nem utazna külföldre se, se busszal, se repülővel.
Fogalmam sincs milyen lesz együtt élni, ha mar most is uncsi a kapcsolatunk. A kapcsolat elején egyáltalán nem ilyen unalmasnak mutatta magát a barátom.
2023. júl. 23. 22:22
11/16 anonim válasza:
Egy kapcsolatot nem tart össze csak a szex. Fontos az azonos értékrend, a közös téma, amiről beszélgetni tudtok, de ha nincs közös érdeklődési kör sem, akkor a kapcsolat kiüresedik. Keress hozzád illőt.
12/16 anonim válasza:
Itt a pároddal van baj. Az enyém 10 év után is szeret velem kirándulni, filmezni, bármit csinálni. Meg a gyerekeinkkel.
13/16 anonim válasza:
Persze, hogy visszakönyörgi magát. Az még mindig kevesebb energia, mint egy új lukat meghódítani. Az itt a probléma, hogy TE szenvedsz, és mégis TE vagy az, aki visszaengedi, amikor könyörög. Mikor tanulsz meg nemet mondani?
14/16 anonim válasza:
Nyilván úgy lehetne korrekt választ adni, hogyha ismernénk a másik fél nézőpontját is, hogy ő miként éli meg mindezt.
15/16 anonim válasza:
Vagy szakitasz vagy honapok vagy hetek mulva te is félrekegélsz mint a sok unatkozó általában. Akkor már nem fog könyörögni de nálad mocskosabb se lesz a földön hidd el. Aztán hibáztathatjátok egymást. Ami nem megy nem kell eröltetni.
16/16 anonim válasza:
Beszéltem már erről a barátommal... Te mondtad ő hallgatott vagy meghallotta vagy leszarja vagy nem is figyelt. Ha neki igy jó keressen olyat akinek is így jó. Te meg keress egy olyat akinek legalább akkora menőkéje van mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!