Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik sok férfival feküdtek le nem merik bevallani a párjuknak?
Figyelt kérdés
Ez csak azokra a nőkre vonatkozik akik már nem tudják egy kezükön megszámolni hogy hány férfival voltak.2023. aug. 17. 14:55
1/23 anonim 

válasza:

Én bevallottam, felesleges ebben hazudni. Ha valaki nem fogad el úgy, ahogy vagyok, aki vagyok, akkor úgysincs értelme együtt lenni. Eddig sosem volt ebből probléma. Persze kinek mi a "sok".
2/23 anonim 

válasza:

Egyénfüggő, de sokuk nem meri, illetve nem bontja ki az igazság minden szeletét...
3/23 anonim 

válasza:

Ugyanúgy, mint az első. Párom ismeri a múltam és nem zavarja, elfogad olyannak, amilyen vagyok, a múltammal együtt.
4/23 anonim 

válasza:

Tekintve, hogy én 50-nél többel voltam, fixen senkinek nem mondanám el, azt viszont igen, hogy voltak kalandjaim, nem játszom a Szűzmáriát. Viszont ugyanígy a pasitól sem várom el, hogy elmondja, hány nővel volt, igazából nem is érdekel.
5/23 anonim 

válasza:

Én nem vagyok szívbajos, ha a következő párom rákérdez, őszintén elmondom neki, hány pasival volt előtte dolgom. Ha szeret, akkor nem ez lesz az, amitől majd elretten, ez számokra sem annyira fontos tényező.
6/23 Laylah 

válasza:

Nem tagadtam sosem. De nem is értem, hogy ez tulajdonképpen miért számít egyeseknél.
7/23 anonim 

válasza:

Aki sok fetfival volt az csak nagy faxu palival all le..
8/23 anonim 

válasza:

Na, eddig én sem értettem, a 7eshez hasonlóan....mostmár igen🤦♀️
9/23 anonim 

válasza:

Volt amelyik azt mondta hogy " úristen, hát te egy ördög vagy”, egy másik meg azt szex után hogy biztos több pasival voltam mint ő nővel.
Pedig volt hogy eljátszottam hogy egy kicsit bénáztam az óvszerrel mintha nem túl sokszor adtam volna fel.
Én nem mondom el hogy sok volt, de úgy tűnik hogy tudják.
Persze ehhez hozzásegített az is hogy az első pasim lebénázott.
10/23 anonim 

válasza:

#9 nyilván le lehet vágni, hogy valaki tapasztalt-e vagy sem. De amelyik pasit ez frusztrálja, annak az önbecsülésével van gond és jobban is jársz nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!