Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak hogyan esne ha egy nő bevalláná neki, hogy pl 5 éve “szerelmes” beléd?
Van egy srác aki nekem évek óta tetszik de sosem tudtunk együtt lenni mert vagy párja volt, vagy nekem volt párom, majd ő elköltözött. 3 hónap múlva abba a városba fogok költözni ahol ő él (külföld). Te a helyemben ha nincs épp senkije bevallanád neki, hogy mit érzel iránta?
Vagy csak ismerkedünk és ha bejövök neki akkor úgy is alakul minden majd magától?
Egy férfinek egy ilyen “szerelmi vallomás” dolog hogy csapódik le?
bárcsak lenne ilyen
vallja nyugodtan elveszem rögtön feleségül
És azt is belehet vallani, hogy az első pillanattól kezdve mióta megláttam csak őt akarom, és azóta sem tudom kiverni a fejemből? Stb.
Vagy ez nagyon nyálas nektek?
Ha neked nem tetszik a nő nem röhögnéd ki? Nem lenne visszataszító?
2.vagyok Nem röhögném ki.(az értelmes emberek nem nevetnének)
Sok sikert!
"És azt is belehet vallani, hogy az első pillanattól kezdve mióta megláttam csak őt akarom, és azóta sem tudom kiverni a fejemből? Stb."
Ez nyilván nem igaz, hiszen mással voltál párkapcsolatban és így szexuálisan, mióta őt, őt, sőt ŐTET megláttad.:)
Szóval nem volnál őszinte, ez az egyik ok, ami miatt sose mondanám neki.
"Vagy csak ismerkedünk és ha bejövök neki akkor úgy is alakul minden majd magától?"
Inkább ez.
Nyilván előbb meg kell nézned, egymás társaságában hogy működtök együtt, milyen energiák indolnak be.
Addig te sem tudhatod, megfelelne-e neked párnak, érzed-e a vágyat, stb.
Mennyire ismer téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!