Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira kicsi a világ, hogy a barátnőm öccse az exemmel jár. Ilyen mesében nincs... szerintetek jobb eltitkolni, vagy bevallani a testvérek előtt?
Még egyszer mondom, ha nem lenne egyértelmű: férfi vagyok, van barátnőm. És a barátnőmnek van egy öccse. És az öccsének van barátnője. Aki az exem.
Exbarátnőm azt javasolta, titkoljuk el a párjaink előtt, hogy mi valaha együtt voltunk. Azzal indokolta, kényelmesebb úgy tenni, mintha nem lenne múltunk, ha nem tud róla a család. Belementem, de még nem döntöttem el, hogy később tiszta vizet öntök-e a pohárba.
A kapcsolatunk exemmel 3 évig tartott, de 4 éve lett vége.
Mi a barátnőmmel csak nemrég jöttünk össze Tinderen. Mikor az öccse ismerősnek jelölt, és megláttam az oldalán az exemet vigyorogni a képeken, akkor írtam rá, hogy mi a f@$Z... Tőlem tudta meg, hogy a testvérek exekkel kezdtek tudtukon kívül...
Barátnőm öccse és az exem amúgy már 2 éve együtt vannak.
Ha meg ő mondja el, akkor az exe a sunyi..
Meg kéne beszélnetek hogy mindketten elmondjátok, ha ennyire elakarod.
Bár én inkább nem mondanám el!
Nem kell mindenről tudni!
Tartsátok titokban! Nem kell mégjobban kavarni a sz@rt!
Ne szólj szám,nem fáj fejem! ✔
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!