Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet érezni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet érezni, hogy egy pasi szerelmes, ha nincs elég bátorsága bevallani?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 16:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
A tetszés és a szerelem nem jár egy cipőben.
2022. ápr. 4. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Egy valodi szerelmes nem bír magával es benntartani. Akinek ez megy az nem szerelmes csak azt hiszi.
2022. ápr. 4. 16:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok mindenből észre lehet venni. :D

Én pl zavarban vagyok, túl sokat mosolygok és többször bókolok, de kinek mi amúgy :D

2022. ápr. 4. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Van akiről semennyire.

Ja meg van az a csaj akinek a gyere randizni mert érdekelsz 50x re is azt hiszi, hogy áh csak viccelődök.

Van akihez ha hozzászólsz, azt hiszi, hogy ásó kapa.

El kell dönteni melyik opcióra gondolsz :D

2022. ápr. 4. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Eleve nem értem, hogy ha nem vagytok kapcsolatban, akkor miért kellene szerelmesnek lennie!?

Ha meg nem közeledik, de neked tetszik, akkor tedd meg te, ha akarsz valamit.

2022. ápr. 4. 17:38
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
5. Te még nem szerettél bele senkibe akivel feszt nyúztátok egymást?
2022. ápr. 4. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan. Én voltam olyan helyzetben, hogy félreértettem egy férfi viselkedését, úgyhogy ha tudni akarod, akkor kérdezz rá.
2022. ápr. 4. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most beszélgettem egy csajjal hónapokig, akiről azt hittem belém van habarodva, majd én is elkezdtem érezni valamit, azt kinyögte h nem akar senkit xD
2022. ápr. 4. 19:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Hónapok óta beszélgetünk, tudja, hogy nagyon szerelmes vagyok belé, de nem lehet köztünk semmi, mert mindkettőnknek van párja, gyereke. Mégis folyton beszélünk, nagyon kedves, figyelmes velem, de mikor szóba hoztam a szerelem témát, kinevetett, hogy nem tudna szeretni engem. De akkor mégis miért beszélget velem folyamatosan? Úgy érzem, mintha csak az tartaná vissza, hogy nem akarja szétrombolni a családokat.
2022. ápr. 4. 21:40
 10/13 anonim ***** válasza:
51%

Nem, Drága, az tartja vissza, hogy tényleg nem szerelmes.

A szerelmes embert nem tudod lerázni. Ír, hív, keres, udvarol ezerrel...

2022. ápr. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!