Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Oda költöznétek a barátnőtökhö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oda költöznétek a barátnőtökhöz és a családjához?

Figyelt kérdés

A barátnőm, és én is 24 evesek vagyunk.

1 éve járunk

Egy ideje mondogatom a barátnőmnek,hogy próbáljuk meg béreljünk ki egy kis lakást nézzük meg ,hogy működik a közös együttélés.

A barátnőm nagyon ellene van,hogy fölösleges pénzkidobás, ráadásul ő egész életében a szülői családi házában élt, neki egy panel garzon,olyan lenne mint egy börtön.

Helyette költözzek én oda,a szüleihez.

A szülői házba

Na ezt én nem akarom egyáltalán,több okból is.

Szerintem a barátnőmnek jót tenne egy kis önállóság,soha nem mosott ruhát,ügyintézeseket csekkeket nem ő intézi,főzni se nagyon tudd.

Tényleg tündéri szülei vannak,de egyszerűen nyomasztó ahogy rátelepszenek az emberre.

Múltkor náluk aludtam,reggel 7-kor kopognak a szoba ajtaján.

Kinyitottuk és a szoba elött a padlón tálcán ott volt a reggeli és a kávé.

És ez a 24 éves barátnőmnél a mindennapi rutin reggeli előkészítve,az aznapi ruha amit fel kell vennie a szülei előkészítik és ez szerinte teljesen rendben van.

Egyik nap náluk aludtam aznap sokáig dolgoztam,munka után vettem 1 db dobozos sört,hogy majd este 8-9 kor megiszom.

Az apja annyira tukmálta rám,hogy ne azt a "szutyok" sört igyam van jó házi bora,nem lehetett ellenkezni,elmondtam húszszor,hogy nekem tökéletesen jó a behűtött sör amit vettem.

Fél órán keresztül győzködött,tukmálta a hitvány borát rám,aztán belefaradtam és inkább sör helyett,ittam abból, legszívesebben elsírtam volna akkor magamat,a nehéz meló után,azon a nyári napon csak egy behűtött sörre vágytam.

A másik most is,hogy csak nagy ritkán alszok ott,így is mindig reggel befognak valami "5 perces" munkára a ház körül.

A legdurvább pedig bárhol vagyunk kettesben a barátnőmnek mindig "jelentést"kell küldenie haza telefonon a szüleinek.

Pl.

"Belvárosban a parkban vagyunk,várunk a buszra,buszon vagyunk 30 perc múlva érünk haza".

A barátnőm egy irodában dolgozik és nem egyszer volt ,hogy az anyja elment vele az irodába,és végig felügyelte a lányát míg az ott dolgozott.

Az anyuka egy ilyen fasámli szerün elüldögélt az iroda végében míg a lánya dolgozott, ő addig nyomkodta a telefonjat és üldögélt a sámlin.

És ebben semmi költői túlzás nincsen..

Egyáltalán nincs kedvem hozzájuk költözni,így is borzasztó nehezen viselem ezt ahogy rátelepszenek az emberre.

Nem egyszer szóvá tettem ezt az egészet a barátnőmnek,és akkor értetlenkedett mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga....

2023. aug. 16. 16:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,olvasd vissza miket írtál a barátnődről( csak rosszat) és meg is lesz rögtön a válasz,hogy mit csinálj!
2023. aug. 17. 09:18
 22/24 anonim ***** válasza:
#21. Ugyanezt szerettem volna írni.
2023. aug. 17. 11:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Persze nagyon hihető, hogy arról beszél az egész család hány óvszerrel csináltátok. Még a boros sztorit elhinném, mert tényleg vannak ilyen erőszakos anyukák / nagymamák akik mindenkire rátukmálnak mindent, de az, hogy az anyuka a munkahelyen dekkol a felnőtt lányára várva az nehezen hihető a mai világban.
2023. aug. 17. 11:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Oriasi red flag. Voltilyen kapcsolatom uralkodo anyosjelolttel. Elmenekultem ezt tanacsolom neked is
2023. aug. 17. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!