Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oda költöznétek a barátnőtökhöz és a családjához?
A barátnőm, és én is 24 evesek vagyunk.
1 éve járunk
Egy ideje mondogatom a barátnőmnek,hogy próbáljuk meg béreljünk ki egy kis lakást nézzük meg ,hogy működik a közös együttélés.
A barátnőm nagyon ellene van,hogy fölösleges pénzkidobás, ráadásul ő egész életében a szülői családi házában élt, neki egy panel garzon,olyan lenne mint egy börtön.
Helyette költözzek én oda,a szüleihez.
A szülői házba
Na ezt én nem akarom egyáltalán,több okból is.
Szerintem a barátnőmnek jót tenne egy kis önállóság,soha nem mosott ruhát,ügyintézeseket csekkeket nem ő intézi,főzni se nagyon tudd.
Tényleg tündéri szülei vannak,de egyszerűen nyomasztó ahogy rátelepszenek az emberre.
Múltkor náluk aludtam,reggel 7-kor kopognak a szoba ajtaján.
Kinyitottuk és a szoba elött a padlón tálcán ott volt a reggeli és a kávé.
És ez a 24 éves barátnőmnél a mindennapi rutin reggeli előkészítve,az aznapi ruha amit fel kell vennie a szülei előkészítik és ez szerinte teljesen rendben van.
Egyik nap náluk aludtam aznap sokáig dolgoztam,munka után vettem 1 db dobozos sört,hogy majd este 8-9 kor megiszom.
Az apja annyira tukmálta rám,hogy ne azt a "szutyok" sört igyam van jó házi bora,nem lehetett ellenkezni,elmondtam húszszor,hogy nekem tökéletesen jó a behűtött sör amit vettem.
Fél órán keresztül győzködött,tukmálta a hitvány borát rám,aztán belefaradtam és inkább sör helyett,ittam abból, legszívesebben elsírtam volna akkor magamat,a nehéz meló után,azon a nyári napon csak egy behűtött sörre vágytam.
A másik most is,hogy csak nagy ritkán alszok ott,így is mindig reggel befognak valami "5 perces" munkára a ház körül.
A legdurvább pedig bárhol vagyunk kettesben a barátnőmnek mindig "jelentést"kell küldenie haza telefonon a szüleinek.
Pl.
"Belvárosban a parkban vagyunk,várunk a buszra,buszon vagyunk 30 perc múlva érünk haza".
A barátnőm egy irodában dolgozik és nem egyszer volt ,hogy az anyja elment vele az irodába,és végig felügyelte a lányát míg az ott dolgozott.
Az anyuka egy ilyen fasámli szerün elüldögélt az iroda végében míg a lánya dolgozott, ő addig nyomkodta a telefonjat és üldögélt a sámlin.
És ebben semmi költői túlzás nincsen..
Egyáltalán nincs kedvem hozzájuk költözni,így is borzasztó nehezen viselem ezt ahogy rátelepszenek az emberre.
Nem egyszer szóvá tettem ezt az egészet a barátnőmnek,és akkor értetlenkedett mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!