Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha sétáltok vagy egyéb nyilvános helyen együtt mutatkoztok a barátnőtökkel, mennyire "őrzitek" őt?
Nekem csak olyan barataim voltak eddig akik ha be is mentünk valahova es korbenéztem, már akkor ette az ideget hogy biztos a pasikat lesem, állandoan terrorizált és ők szemeztek állandoan a masik nemmel nem en.
Az ilyenek folyanat görcsben vannak es mindig ilyen kisebbsegi komplexusos barmokat fogok ki:(
Az egész kaocsolatot végig veszekszik meg görcsölik miközben olyan szép lehetne. De rohasztják.
Mennyire orzod ? 😂😂😂😂
Porazt nem teszel ra?
Hogy szabadultal ki a gumiszobabol?
Senki sem vak, mindenki megnéz mindenkit, nyilván ha valaki feltűnőbb, vagy szebb azt még jobban.
Te is látsz egy feszes seggű finom combú csajszit rövidnaciban te is megnézed.
XD
Miért beszéltek úgy arról, ha valaki megnézi a másik barátnőjét, mintha megcsalás lenne? Ha neked tetszik, nyilván sanszos, hogy másnak is fog. Örülj neki, hogy mégis veled van, nem kell rá vigyázni, mindenki maga felel a saját hűségéért.
Hogy mi...? O.o
Öhm... Nem, nem érzem szükségét.
A barátnőm nem fog szemezni másokkal, miközben ott vagyok vele, mert egy kedves, normális nő. Véleményem szerint ez a viselkedés nagyon az alja, mindkét nemből.
Nézni meg hagy nézzék! Van is mit! Kézen fogva hazamenni úgy is velem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!