Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha sétáltok vagy egyéb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha sétáltok vagy egyéb nyilvános helyen együtt mutatkoztok a barátnőtökkel, mennyire "őrzitek" őt?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy figyeltek-e rá, hogy ne szemezzen másokkal, vagy szóvá teszitek-e egy másik férfinak, hogy miért bámulja őt akkor is, ha egyértelműen egymáshoz tartoztok, ilyesmi.
2023. jún. 29. 08:07
A kérdező szavazást indított:
Szoktad
Nem szoktad
19 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
42%

Nekem csak olyan barataim voltak eddig akik ha be is mentünk valahova es korbenéztem, már akkor ette az ideget hogy biztos a pasikat lesem, állandoan terrorizált és ők szemeztek állandoan a masik nemmel nem en.

Az ilyenek folyanat görcsben vannak es mindig ilyen kisebbsegi komplexusos barmokat fogok ki:(

Az egész kaocsolatot végig veszekszik meg görcsölik miközben olyan szép lehetne. De rohasztják.

2023. jún. 29. 08:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem normális viselkedés. Ha ennyire nem bízol a parodban, minek vagy vele ? Ha így viselkedik, tiszteletlen, megint minek vagy vele ? Nem lehet egy életet azzal tölteni, hogy orzod a másikat és nem is kell.
2023. jún. 29. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Régen rossz ha "őrizni" kell. 😑Tényleg borzasztó ez a generáció.
2023. jún. 29. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:
93%

Mennyire orzod ? 😂😂😂😂

Porazt nem teszel ra?

Hogy szabadultal ki a gumiszobabol?

2023. jún. 29. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Senki sem vak, mindenki megnéz mindenkit, nyilván ha valaki feltűnőbb, vagy szebb azt még jobban.

Te is látsz egy feszes seggű finom combú csajszit rövidnaciban te is megnézed.

2023. jún. 29. 09:06
 6/10 Internyet ***** válasza:
88%

XD

Miért beszéltek úgy arról, ha valaki megnézi a másik barátnőjét, mintha megcsalás lenne? Ha neked tetszik, nyilván sanszos, hogy másnak is fog. Örülj neki, hogy mégis veled van, nem kell rá vigyázni, mindenki maga felel a saját hűségéért.

2023. jún. 29. 10:00
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Csak az elborult agyú beteg szarok viselkednek így, remélem ezzel tisztában vagy kérdező.
2023. jún. 29. 10:32
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Hogy mi...? O.o

Öhm... Nem, nem érzem szükségét.

A barátnőm nem fog szemezni másokkal, miközben ott vagyok vele, mert egy kedves, normális nő. Véleményem szerint ez a viselkedés nagyon az alja, mindkét nemből.

Nézni meg hagy nézzék! Van is mit! Kézen fogva hazamenni úgy is velem fog.

2023. jún. 29. 12:35
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es, ez igaz lehet, de ez a kérdés, hogy vannak-e ilyenek. Aki itt most szavazott az ezek szerint nem szokott ilyet. De ezért értettem képletesen ezt az "őrzést" (ezért van idézőjelben), meg alatta megmagyaráztam, hogy mit értek alatta.
2023. jún. 29. 12:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként én lány vagyok és nem élek párkapcsolatban, meg nem is szeretnék, csak beszélgettünk egyszer erről és kíváncsi voltam, hogy létezik-e ez a jelenség, de örülök neki, ha nem, mint ahogy a szavazás állása is mutatja
2023. jún. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!