Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is észrevette, hogy sokszor amikor ismerkedne, a boomerek bevédik a fiatal csajokat és nem lehet bejutni az ilyen körökbe? Mondok példákat.
25 vagyok.
A 45-55 évesekkel akad problémám.
Például elmész egy tánciskolába. Ha jó vagy és jó vagy a csajoknál a 45-55 éves tánctanár addig fog szivatni és oltogatni amíg kb sírva nem mész el onnan.
Belépsz egy facebook csoportba. A csoportadminok és a többi 45-55 éves figura bárkivel elkezdenél nyilvánosan beszélgetni, bármiről véleményed van ami érdekelné a többi (veled egykorút) és a csajokat rögtön jönnek ezek a mindenttudó arcok és szétaláznak, a lányok bármilyen kommentjére meg dobálják a sziveket.
Elmész kb bárhova ez van, sokszor már egy buliban is, vagy akár egy munkahelyen a 45-55 ös főnök felvesz 5 db 20 éves lányt és azt gondolja, hogy ezek a csajok nem dolgozni jöttek oda, hanem az ő privát csajai.
De akár ha az utcán elkezdenél ismerkedni vagy egy nyilvános helyen, biztos vagyok benne, hogy odajönne valami idegen és nem szakadna le rólad ha túl feltűnő vagy.
Egyszer elvittem randizni egy 22 éves csajt egerben és túráztunk. Beértek minket ilyen 45-55 körüli túrázók és és egyszerűen nem tudtam egyedül lenni a csajjal mert folyamatosan rajtunk csüngtek.
Bármi van ezeket nem lehet lekaparni.
* Ti is lesztek egyszer 40-esek.
De ilyen stílusba akkor majd a 60-asokra hiszel majd dolgokat. 60 évesen meg majd a 80-asokra.
Miért nem tanulsz önismeretet minthogy találgatsz dolgokat emberekről akiket nem is ismersz.
"mikor pl egy 20 éves lánnyal ismerkedek 25 évesen, azok jönnek és lehoznak mindkettőnket az életről"
De mi az, hogy jönnek és lehoznak az életről?! Jó pár ismerkedésen meg randin túl vagyok már, soha egyszer nem jött oda csak úgy random a semmiből egy idegen 40-es fickó "zaklatni" minket. Ha oda is jött volna bárki, akkor azt meg elküldjük, probléma megoldva. Egyszerűen teljesen életszerűtlen, amit írsz és tök érdekes, hogy a többség hasonlót sem tapasztalt még soha vagy ha igen is, akkor egyáltalán nem rendszeresen. Te meg kvázi általánosnak akarod beállítani.
Én is 25 vagyok, több kommentelő is leírta, h ő is a fiatal korosztály képviseli, te mégis jössz itt a "nektek kéne leszállni" kis előadással. Nem veszed észre, hogy erősen hallucinálsz?? Konkrétan rémeket látsz, leírják neked h huszon évesek, erre csak fújod tovább, hogy brühhüühü ti 40-esek szálljatok le a fiatalokról.
Az meg végképp nonszensz, hogy szerinted melóhelyen, tánc suliban, utcán meg úgy kb mindenhol is inzultálják a 40 pluszos pasik a fiatal srácokat. Szerintem hagyd abba a drogokat, mert láthatóan valamilyen szeren vagy rajta, azért lehetnek ilyesfajta hallucinációid.
Mondjuk a kritikán aluli stílusodon kívül elég nagy red flag az is, hogy azt írod "bevédik a fiatal csajokat". El tudom képzelni, hogyan viselkedhetsz a nőkkel meg hogyan próbálkozhatsz ismerkedni, ha állításod szerint idegen emberek érzik szükségét, hogy bevédjék tőled szerencsétlen lányokat.
Nem utolsó sorban pedig nem vagy te senki, hogy megmond ki milyen korosztállyal ismerkedhet és ki, kiről szálljon le! A stílusod és megnyilvánulásaid alapján ezerszer inkább egy normális 40-es, mint te!!
Fordulj szakemberhez, beteg vagy.
nem kicsit, nagyon.
Brühühü, a kutya se értett veled egyet, ezért behisztikéztél? Nagyon megijedtünk, hogy elmész. Ja...nem. :D
Még mindig 25 éves vagyok és nem én vagyok az egyetlen huszonéves, aki itt válaszolt, de látom a szemellenzőt nem sikerült levenni, plusz jó eséllyel elcuccoztad az agyadat. Menj, kezeltesd ki az agybajod.
57-es. Én 40-esként, de ugyan hölgyként írtam 8-as válaszomban jelezve neki hogy engem nem érdekel hogy ki kivel ismerkedik ismeretlen 20-asok se semmilyen korosztály, ő se érdekel. Csak hogy valaki a 40-es korosztály nevében is felszólaljon mert már kb. 1,5 éve elő van véve a gyk-n a 40-es korosztály furcsábbnál furcsább kérdésekben. Amugy pl. voltak itt 40-es korosztály randis kérdések is ott meg megkapta szerencsétlen a proliktól hogy mit akar ő hiszen már öreg, ki van öregedve. Nem meglepö évek óta ezt csinálják némely ember, szóval mindig unalmukba elővesznek x korosztályt vagy x embert aki épp nem tetszik nekik.
Joguk van ismerkedni a 20-as korosztálynak is egymással vagy bármilyan korosztályú embernek nekem speciel 40-esként ez a véleményem.
Amugy ilyen furcsa nem konkrét esetet leíró kérdésre azt is írhattam volna, hogy biztos mindig hercegnöket vagy ismeretlen celeb lányokat vagy hírességeket sikerül kinéznie magának, akiknek van titkos testőrségük és protokol szerint élik életüket mind a való életben mind a közösségi oldalon. De a nagy valóság szerintem az hogy sok helyzetet ért félre a kérdező, mint pl. A turisták mert pl. Irtam hogy a turisták szoktak ilyet csinálni ösztönösen a lelkes felszabadultságba egy szép helyen nyitottabbak az emberek is. A táncnál meg lehet észrevette a tehetséged a tánctanár. Nem részletezted mert nagyon nem mindegy hogy beszél veled és hogy mond dolgokat. Ezekről semmit se írtál. Szóval nagyon nem irtál semmit így ez igy csak rébuszokba való kifejtés. Én amiket összegyüjtöttem a mondandódból az így csak mellébeszélés és rébusz. Ha meg nem érted félre akkor én azt nem értem miért nem véded be a randi partnert? Amugy a nagy számok törvénye pl. Az egri kirándulásnál hogy Eger egy olyan város ahol sok turista megfordul ha logikusan gondolkodtál volna olyan helyen randiztál volna ahol nem turista látványosság még az erdő is. De amugy milyen első randi már? Erdőbe viszed randizni elsőre a partnert? Rólad is gondolhatta volna azt a partner hogy nem oké ergo a statiszta stábot ő is beszervezhette volna, hogy mentsék ki ha nem vagy becsületes. Millió kombinációt felsorolhattunk volna. De szerinted téged kispécézett a 40-es korosztály.
40-esként írom tanácsként hogy nem szabad skatulyázni mert önmagának is árt a kérdező, de első sorban más embernek akiről épp falsan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!