Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a legtöbb negyvenes-ötvenes pasinak a fiatal lányok tetszenek?
23 éves egyetemista lány vagyok, és főleg vizsgákon vettem észre, hogy ez a korosztály leplezetlenül legelteti rajtam a szemét. Szerintem a legtöbbjük kapva kapna az alkalmon, ha egy szép, fiatal lány az övé lehetne egy éjszakára. Ti is észrevettétek már ezt?
Őszintén szólva kicsit elkeserít, ha belegondolok, hogy húsz-harminc év múlva a leendő férjem is nyálcsorgatva fogja bámulni a huszonéves csajokat.
Őszintén szólva kicsit elkeserít, ha belegondolok, hogy húsz-harminc év múlva a leendő férjem is nyálcsorgatva fogja bámulni a huszonéves csajokat.
Jól gondolod, az enyém is ilyen, tini lányokkal csal. Még fiatalabbakkal mint te. Pedig csak 28 éves vagyok, ráadásul szép is. Undorítónak tartom, de a mai világban ezt teljesen elfogadott.
A fizetését neked viszi majd haza . Akkor miért baj ha másik nőkre csorog a nyala?
Öreg aszott nő leszel
Igen, ez így van kérdező, sokan vannak így. Valahol szánalmasnak tartom ezt. Mondjuk a lányokat sem kell félteni...
Viszont ez még csak a külsőség. Egy kapcsolat többről szól ennél. Lehet egy fiatal lány nagyon csinos, de egy percig nem lennék nyugodt mellette, mert nem lehetek önmagam. És amúgy egy csinos 30-as nőt is észrevesznek, de egy csinos 40-est is, szóval nem a koron múlik. Egyébként ha nem tetszik a stílusa, akkor nézhet ki akárhogy, onnantól már nem látom annyira sem vonzónak.
"a leendő férjem is nyálcsorgatva fogja bámulni a huszonéves csajokat."
Egyébként meg sokszor fordítva történik, mert a nők csalják meg a férfit, és nem a fiatal lányok nézegetése miatt megy tönkre a kapcsolat. (Ezzel nem akarom védeni a dolgot.) Sok esetben a nő lép le, mert még "élni akar"... Akkor ki is nézett ki a kapcsolatból?! Sok férfi benne marad még egy rossz kapcsolatban is, és akik tényleg szeretik a másikat, azok nehezen is lépnek túl ha tönkre megy a kapcsolat.
Másrészt ugyanez van az idős nő/fiatal srác helyzettel. Ha az előző gáz, akkor ez is... De ha ők szeretik egymást, akkor legyenek boldogok. Mindenre van jó és rossz példa is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!