Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek, hogy a legtöbb negyvenes-ötvenes pasinak a fiatal lányok tetszenek?
23 éves egyetemista lány vagyok, és főleg vizsgákon vettem észre, hogy ez a korosztály leplezetlenül legelteti rajtam a szemét. Szerintem a legtöbbjük kapva kapna az alkalmon, ha egy szép, fiatal lány az övé lehetne egy éjszakára. Ti is észrevettétek már ezt?
Őszintén szólva kicsit elkeserít, ha belegondolok, hogy húsz-harminc év múlva a leendő férjem is nyálcsorgatva fogja bámulni a huszonéves csajokat.
Na és?
Fordítva valahogy ez nem szokott olyan nagy gond lenni.
Ha egy gyk-s nő kiírja, hogy "40 évesen utálom a korosztályom férfiait, mind kopasz, sörhasú, fujj, nekem fiatalabb pasi kell", jön a többi hasonszőrű, és upvote-olja őt. Ha viszont negyvenes férfiak felejtik a tekintetüket a fiatalabb korosztályon, megy a savköpdösés, hogy "minden férfit csak a farka irányít, aaargh".
90 éves öreganyámnak a 31 éves kigyúrt háziorvos tetszik, még a botját is elfelejti használni, ha meglátja.
Hányinger forgató, hogy miről tudnak beszélni maguk között az öregasszonyok, ha nem veszik észre, hogy valaki a közelben van.
Hát figyelj... én full hetero, negyvenes nő vagyok, de egy csinos huszonéves lányt még én is megnézek. Mert ami szép az szép. Eszem ágában nincs nővel kezdeni, ez pusztán esztétikai érdeklődés. Megnézek egy jó kocsit is (nem biztos, hogy kéne), meg egy szép festményt is (nem akasztanám ki a szobámban).
Ez mondjuk lehet negatív is, hogy ennyire "tárgyiasítva" van egy csinos nő... de tegyél érte, hogy legyen más vonzerőd is a külsődön kívül. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!