Ti is észrevettétek már?
Engem simán nem érdekelnek már.
Akár hova kimegyek, mégha csak egy sétára, esti biciklizésre is nagyon ritkán látok igaz tiszta mosollyal embert, életkortól és nemtől függetlenül!
Épp ezért nem foglalkozok velük és saját magammal s szeretteimmel foglalkozom, ha azzal lennék elfoglalt, ki milyen búval ba*&%tt az hatással lenne rám.
A mostani század furán van bekötve és a rohanó hétköznapok ismétlődő mokuskerekébe van zárva a társadalom zöme.
Fél lábbal már kint vagyok a vulgáris napokból, dolgozok a kis tervemen, hogy saját magam főnöke lehessek s azzal foglalkozzak/dolgozzak, amit szeretek és hobbijaim.
Öszpontosítsatok magatokra s azokra akiket kedveltek/szerettek: Változtassatok s rángassátok a másikat a boldogabb útra, ne savanyodjanak meg.
Menjetek közös programokra, pl kis túra, szalonna sütés, bicikli...stb.
Én laza 10éve nem tévézek, marhaságok, lealacsonyító műsorok, bajok/gondok/balesetek, hosszú reklámok, sokadjára vetített filmek/animációk, tv shop-os vackok.
Netről leszedem azt ami érdekel, a reklám mentes nézni valókat. Ezzel időt is spórolok és pl több idő jut a hobbijaimra, alkotásaimra.
Mottom művészként:
Az élet rövid, a kreativítás határtalan.
Ha mindig csak másokkal lennék lefoglalt az azt jelentené, hogy az én életemmel se stimmelne valami.
Változzatok jobb irányba. Ha minden ember elkezdené önmagát jobb irányba terelni már más lenne a világ.
Egy egy egyénekből adódik össze a tömeg...
25N
2-es ne legyél olyan együgyű, hogy te is a fiúkat és lányokat a legrosszabb csoportosításba általánosítasz. Mindig legyen ott a tisztelet a kivételnek vagy a "legtöbb" kifejezés.
Az én huszonéves generációm zöme se jobb a tiedtől. - kihalóban van az önbecsülés, tartás s büszkeség, egymás megbecsülése, igaz őszinte szavak/vélemény...stb
A kivételeknek pedig kicsit önző módon kell a saját életükre összpontosítani s megpróbálni keresni a szint úgy kivételes társaságot.
Pár,barát, család...
Nekem se véletlen, hogy 40+ 30+ és egyetlen egy velem egykorú személyek tartoznak a zárt baráti körömbe.
Beszélgetek ismerkedek bárkivel, de tudom a határokat s higy kit engedek át azon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!