Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is észrevette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is észrevette, hogy sokszor amikor ismerkedne, a boomerek bevédik a fiatal csajokat és nem lehet bejutni az ilyen körökbe? Mondok példákat.

Figyelt kérdés

25 vagyok.

A 45-55 évesekkel akad problémám.

Például elmész egy tánciskolába. Ha jó vagy és jó vagy a csajoknál a 45-55 éves tánctanár addig fog szivatni és oltogatni amíg kb sírva nem mész el onnan.

Belépsz egy facebook csoportba. A csoportadminok és a többi 45-55 éves figura bárkivel elkezdenél nyilvánosan beszélgetni, bármiről véleményed van ami érdekelné a többi (veled egykorút) és a csajokat rögtön jönnek ezek a mindenttudó arcok és szétaláznak, a lányok bármilyen kommentjére meg dobálják a sziveket.

Elmész kb bárhova ez van, sokszor már egy buliban is, vagy akár egy munkahelyen a 45-55 ös főnök felvesz 5 db 20 éves lányt és azt gondolja, hogy ezek a csajok nem dolgozni jöttek oda, hanem az ő privát csajai.

De akár ha az utcán elkezdenél ismerkedni vagy egy nyilvános helyen, biztos vagyok benne, hogy odajönne valami idegen és nem szakadna le rólad ha túl feltűnő vagy.

Egyszer elvittem randizni egy 22 éves csajt egerben és túráztunk. Beértek minket ilyen 45-55 körüli túrázók és és egyszerűen nem tudtam egyedül lenni a csajjal mert folyamatosan rajtunk csüngtek.

Bármi van ezeket nem lehet lekaparni.

2023. aug. 14. 12:32
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
95%

Ha akkora ász lennél, ők pedig a lúzerek, ez a kérdés sem született volna meg. Te királykodnál és nem törődnél velük.

A kérdés léte bizonyítja, hogy visítasz a semmin, az idősebbek pedig provokálnak, jót nevetnek rajtad. Ráadásul még a korosztályi megnevezésüket sem jól alkalmazod. Bár ez nem egyéni hibád, sok kis takony van, aki a tőle 3 évvel idősebbre ráböffenti a "boomer" jelzőt, aztán körülnéz, hogy "mekkorát mondtam, srácok?"

2023. aug. 15. 13:15
 42/58 anonim ***** válasza:

"Minket meg kifejezetten zavart ha idősebbek odajöttek és ott villogtatták magukat, majd biztos nekik akartunk tetszeni, épphogy nem."

Hát pont ez az, de a kérdező baja igazából az, hogy NEM NEKI akarnak tetszeni, nem érdeklődnek a csajok iránta, és ráfogja az idősebb fószerekre, hogy miattuk nincs csaja, ami nyilvánvalóan nem igaz.

2023. aug. 15. 13:20
 43/58 anonim ***** válasza:
91%

"De akár ha az utcán elkezdenél ismerkedni vagy egy nyilvános helyen, biztos vagyok benne, hogy odajönne valami idegen és nem szakadna le rólad ha túl feltűnő vagy."

Úgy érted, messziről látszik, hogy zaklatod?

Én hálás lennék annak, aki megszabadít egy ilyen alaktól, akár hány éves is.

2023. aug. 15. 13:32
 44/58 anonim ***** válasza:

44.

Jajj, szegényke, a kemény csávó nem bírja a kemény csapásokat... Szipp... szipp.

2023. aug. 15. 13:55
 45/58 anonim ***** válasza:
Mi is kiégünk ezektől az agyhalott kérdésektől.
2023. aug. 15. 15:06
 46/58 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem annak vannak nagy gondok a fejében, akik a kérdezőhöz hasonlóan erőszakosan akarják mindenki torkán lenyomni és elhitetni a néppel, hogy az az általános és jellemző, h minden létező felüleleten/helyen (fb csoportokban, utcán, buliban, munkahelyen stb) a 45-55 éves férfiak kvázi "terrorizálják" szegény fiatalokat. Hagyjuk már tényleg, én is fiatal vagyok, én is rendszeresen megfordulok a fent említett helyeken, konkrétan soha nem láttam olyat h ok nélkül odamegy egy 45+ férfi egy 25 éveshez, aki csajjal van és el kezdi alázni vagy épp fb csoportban, tánciskolában tenné ugyanezt mindenféle ok nélkül, csak úgy. Olyat ellenben már láttam, hogy egy ilyen kis görcs a buszmegben zaklatott egy csajt és csak nem értett a szóból. Aztán mikor a lány is már emelt hangon közölte, h hagyja békén, akkor a mellettük álló kb 35 éves pasi odaszólt a srácnak, h "Nem hallottad a hölgyet, hogy 5x is elmondta nem szeretne ismerkedni?" Na akkor eltakarodott végre.
2023. aug. 15. 15:14
 47/58 A kérdező kommentje:

Azt nem értem miért kellett töröltetni, hogy írtam, hogy "jó én kiégtem ettől". xD De attól még csak még jobban kiégek, hogy még az egyetlen értelmes hozzászólásomat is kipucolják.

Legalább tisztán látom mi itt a helyzet.

2023. aug. 15. 18:13
 48/58 A kérdező kommentje:

46, szerintem itt nem én akarok bárki torkán bármit erőszakosan lenyomni.

A kérdésre írt hozzászólások alapján meg nem csodálkozom, hogy ezernyi ilyen van. Nap mint nap olvasom a hírekben, hogy edző molesztálja a sportoló lányait, öreg szállásadó itatja le a tiniket, balatonon visszaélnek kb mindennel. Sorolhatnám. Ez a sok nyomorult szaros kecske meg itt nyájba gyűlve ugat, hogy igenis ez így van rendjén és ez a szerencsétlen kérdező húzza le magát a wc-n. Hát szerintem Hányinger! Jó sok pedo lehet itt.

2023. aug. 15. 18:18
 49/58 A kérdező kommentje:
Remélem egy kettő ilyen kap majd a pofájára rendesen vagy belekeveredik egy komolyabb családi ügybe! Ideje lenne már rendet tenni.
2023. aug. 15. 18:19
 50/58 anonim ***** válasza:
94%

"Ez a sok nyomorult szaros kecske meg itt nyájba gyűlve ugat"

Kérdező ilyen stílusba írsz a közösségi oldalak csoportjaiba is?

Tudod jó lenne ha befejeznétek ezt a 40-es korosztályt zaklató kérdéseitek mert ez már nagyon necc. Ti is lestek egyszer 40-esek. És amugy írták hogy nem boomerek a 40-esek hanem X generáció.

Senki 40-es korosztályt nem érdekel hogy te ismerkedsz. Neked meg ezt kéne felfogni.

2023. aug. 15. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!