Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apró füllentések beleférnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apró füllentések beleférnek a párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
A párommal azt taglaltuk, hogy mi fér bele és mi nem. Mondok egy példát : Egyik nap szeretkezés közben kértem, hogy ne vegyen óvszert, mert úgyis szájjal akarom befejezni. Ő pedig azt mondta, hogy nem, mert most "fél", pedig szinte mindig úgy csináljuk (20as évek végén vagyunk, nem tragédia a baba). Majd szex után mondtam neki, hogy "Szerintem te kiverted szex előtt és azért nem merted úgy betenni", mire azt válaszolta, hogy "Igen, csak nem akartam közben elmondani az igazat, mert gondoltam rá fogsz stresszelni, hogy így utána nem lesz jó a szex. Plusz mostanában mindig szóltam poénból, hogyha kivertem, ma meg nem akartam mondani, mert morcos voltál". Szóval kíváncsi vagyok, az ehhez hasonló mértékű füllentések számotokra beleférnek? A párom annak a híve, hogy az igazság semmilyen jellegű torzítása v elhallgatása nem oké a kapcsolatban, még ha apró dolog is, mert az nagyobb problémára utal, most mégis ő látta így jónak.
2023. aug. 12. 00:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, a 19-es vagyok, de a gyerekvállaláshoz nem csak az anyagiak kellenek. Ha nem vagytok még kész, akkor rendesen kéne védekezni, mert nem visszacsinálható, ha mondjuk rájössz, hogy a baba mellett nem tudsz/nehezebben tudsz utazgatni.
2023. aug. 12. 12:29
 22/24 A kérdező kommentje:

Én szeretnék babát, tehát engem nem érne csalódásként, ha akár a városomról is le kéne mondanom, pedig 26 éve itt élek. De értem, amit mondasz.

Mindenesetre, próbálom akkor az ilyen füllentéseket lazábban venni. Fontos dologban sosem hazudott és lényegében kérdésre most is válaszolt, csak hát nem szólt magától, ami ugye a korábbi körülmények miatt nem a legjobb.

2023. aug. 12. 12:35
 23/24 eznemlényeges ***** válasza:

Akkor tényleg kifogtál egy nagyon jó párt magadnak, meg ő is téged :D

Mellesleg úgy is minden kapcsolatban vannak kisebb-nagyobb problémák, aztán ez pont nem túl nagy, meg idővel úgy is mégjobban egymáshoz csiszolódtok.

2023. aug. 12. 20:08
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2023. aug. 13. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!