Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatba kezdenél e olyan emberrel akinek karja, lába, egyeb testrésze nincsen?
Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 15:43
1/16 A kérdező kommentje:
Baleset következtében hiányzik testrésze
2023. aug. 9. 15:44
2/16 anonim válasza:
Nem. Engem az ilyen kiakaszt. Mármint olyan módon, mint a vérvétel. (Nem a szuri, nem is a vér a baj, az érben a minicső.)
Olyankor el kell fordulnom, mert érzem, hogy el fogok ájulni. Hiányzó végtaggal is így vagyok, érzem, hogy leesik a vérnyomásom.
3/16 anonim válasza:
Sorry,de nem valószínű 😔 túl önző vagyok ahhoz, hogy esetleg ápolnom kelljen, segíteni neki mindennapi dolgokban.
4/16 anonim válasza:
Én igen, ha egyébként teljes életet él és nem fordul be a kialakult helyzettől.
5/16 anonim válasza:
Ha szerelemről lenne szó, akkor igen.
6/16 anonim válasza:
Nem, taszìtanak az ilyen emberek.
7/16 anonim válasza:
Nem. Akkor inkább vagyok továbbra is egyedül. Folyamatosan sajnálat lenne bennem, ami rá lenne írva az arcomra.
8/16 anonim válasza:
lehet jobban megbecsülne, mert tudja, hogy nem nagyon van esélye sokak között
én volt egyszer még anno 20 éves koromban egy tolószékes sráccal mentem haza egy discóból, ő vezetett :-)
nemrég valakivel megismerkedtem a neten, nem árulta el, de nem volt a kézfeje meg egy balesetben vesztette el..csak emlitette, hogy volt egy nagy balesete..
úgy látszik vonzom őket :-)
9/16 anonim válasza:
Nem. De ha párommal történne nem hagynám ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!