Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apró füllentések beleférnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apró füllentések beleférnek a párkapcsolatba?

Figyelt kérdés
A párommal azt taglaltuk, hogy mi fér bele és mi nem. Mondok egy példát : Egyik nap szeretkezés közben kértem, hogy ne vegyen óvszert, mert úgyis szájjal akarom befejezni. Ő pedig azt mondta, hogy nem, mert most "fél", pedig szinte mindig úgy csináljuk (20as évek végén vagyunk, nem tragédia a baba). Majd szex után mondtam neki, hogy "Szerintem te kiverted szex előtt és azért nem merted úgy betenni", mire azt válaszolta, hogy "Igen, csak nem akartam közben elmondani az igazat, mert gondoltam rá fogsz stresszelni, hogy így utána nem lesz jó a szex. Plusz mostanában mindig szóltam poénból, hogyha kivertem, ma meg nem akartam mondani, mert morcos voltál". Szóval kíváncsi vagyok, az ehhez hasonló mértékű füllentések számotokra beleférnek? A párom annak a híve, hogy az igazság semmilyen jellegű torzítása v elhallgatása nem oké a kapcsolatban, még ha apró dolog is, mert az nagyobb problémára utal, most mégis ő látta így jónak.
2023. aug. 12. 00:31
1 2 3
 1/24 eznemlényeges ***** válasza:
100%

Szerintem ezek bőven beleférnek, főleg ha nemsokkal utána elmondjátok egymásnak. Ha elmennél ajándékot venni a szülinapjára, s kérdezné hogy hol voltál, akkor is érdemes füllenteni, mivel elrontja a meglepetést. Ebben nincs semmi kártékony.

De alapból tényleg nagyon jó az a felfogás, hogy egy kapcsolatban teljesen őszintének kell lenni a másik féllel szemben.

2023. aug. 12. 00:35
 2/24 A kérdező kommentje:
A jelen példában lényegében ha nem kérdezek rá, akkor nem mondta volna el, hiszen ahogy ő fogalmazott, "morcos voltam aznap és nem akart azzal jönni, hogy ő önkizett". Én ilyen apróságba bele sem gondoltam volna, csak annyira sokat beszéltünk mostanában az őszinteségről, hogy bevallom, picit rosszul esett, hiszen ha nem tudom, mit kéne kérdeznem, akkor nem tudom az igazat.
2023. aug. 12. 00:37
 3/24 anonim ***** válasza:
59%

De miért veri ki ha van akivel szexeljen?

Én ha van párkapcsolatom akkor nem szoktam csinálni magamnak soha.

2023. aug. 12. 00:41
 4/24 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Ja értem, hát így tényleg elég fura hogy nem szólt, főleg ha mostanában ennyire fel volt hozva a téma. Viszont ha ennyire megbeszéltek mindent, akkor ezt is nyugodtan mondhatod neki, hogy ez a dolog rosszul eset, s máskor inkább mondja el ha ilyen van.
2023. aug. 12. 00:41
 5/24 anonim ***** válasza:
Vagy verd ki neki te előtte
2023. aug. 12. 00:42
 6/24 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Velem előfordul ha sokáig nem látom a párom, de én is próbálom nagyon minimálra venni a dolgot, bár legtöbbször inkább megtürtőztetem magam. De szeméyl szerint én egyáltalán nem önkiznék, ha aznap még a barátnőmmel találkozok.
2023. aug. 12. 00:43
 7/24 A kérdező kommentje:

4, Igen, ezért esett rosszul. Úgy gondolom, hogy nem kéne mindenről tudnom, sőt, szerintem a maszturbálás mindenki maga dolga kéneegsen, csak ahogy te is írtad, mostanában téma volt...

3,5 Ahogy írtam, morcos voltam, ő alapból arra számított, hogy szex sem lesz. Egyébként sok embernek pont attól lesz nagyobb a szexuális étvágya, hogyha magas a szex száma. Többet önkielégít, amióta gyakrabban szexelünk. Amikor munka miatt nem volt idő, csak heti kétszer, akkoriban kéthetente ha egyszer csinálta magának :D

2023. aug. 12. 00:46
 8/24 eznemlényeges ***** válasza:

Szerintem érdemes lenne megemlíteni neki, mégha apróság is, nehogy elharapódzanak a dolgok. Exemmel mondjuk mi is megbeszéltük ha maszturbáltunk, sőt nem egyszer volt olyan, hogy szexchat lett belőle :D

Vagy ha annyira nem érdekel, akkor hagyhatod is a dolgot, végülis tényleg csak azért nem mondta, mert jót akart neked (na meg mondjuk magának is).

Szóval ha fontosnak tartod, s nem szeretnéd hogy máskor ilyen legyen akkor beszéld meg vele, ha el tudod engedni és nem annyira érdekel akkor meg ne.

2023. aug. 12. 01:02
 9/24 anonim ***** válasza:
95%

Nem lennék olyan kapcsolatban ahol egy masztirol is köteles vagyok beszámolni.

Ez magánügy.

Es olyannal sem akivel magyarázkodnom kéne azon higy miert akarok ovszzert.

Ez rosszabb mint vmi rendorségi vallatás. Valljam be magyarázzam meg mondjam el.

Mintha állandoan az lenne feltételezve mi rosszat tettem mit mondok rosszul mit csinálok teszek gondolok rosszul.mondjam el magyarázzam meg.

Ez beteg.

2023. aug. 12. 01:05
 10/24 A kérdező kommentje:

Annyit hozzá teszek, hogy mi már három éve együtt élünk, szóval azért nálunk sosem volt ez a "ha találkozunk, ne maszturbálj" dolog, mivel sose lehetett tudni, hogy lesz szex vagy sem (nekem stresszes sulim volt 2 órára otthontól, utána különböző műszakok, egy időben 2-3 munkahely, stb). Mostanában lett inkább fix az, hogy na akkor vége a heti 1-2 szexnek és munka mellett fáradtan is tegyük oda magunkat. Talán ezért is sértett jobban a maszti dolog:D Én is csinálom heti egyszer kB, pedig számomra is kielégítő a szex. Csak hát én ugye nyitott könyv vagyok, még képet is küldök neki közben.

Viszont valóban szóvá teszem majd, mivel szexuális témában amúgy sem szeretem a hazugságot (alapból azért lett nálunk ez a nagy őszinteség séma, mert korábban nem ment ilyen jól)

2023. aug. 12. 01:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!