Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fáj a lelkem … már sokadjára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj a lelkem … már sokadjára … értelmes nő vagyok, de érzelmileg magányosan, és röhej, hogy itt írok, de nem vagyok jól. Van itt olyan aki magányos párkapcsolata ellenére?

Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 23:01
 1/10 A kérdező kommentje:
40 felettiek írjanak. Köszi.
 2/10 A kérdező kommentje:
Én 40+ nő vagyok.
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy ha nem érzed jól magad a párkapcsolatodban, de értelmes nőnek tartod magad, akkor miért nem lépsz inkább ki belőle?

2023. aug. 9. 23:02
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
3 Én ugyanazt kérdezném. Vagy tényleg mi lesz, megszólnak, ha nem tudod kiírni hogy kapcsolatban Kiss Gézukával, vagy házas Józsefné Klopf Terézia?
2023. aug. 9. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pár konkrétum tényleg jó lenne.
2023. aug. 9. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
64%

Konkrétumok? Miért nem lép ki?

Emberek a társas magány nem így működik! Teljesen jól futó kapcsolatokban is képes beütni. Elsősorban nem is magában a párkapcsolatban keresendő az oka, jellemzően az egyén depressziós hajlama adja, hogy nem tud csatlakozni a párjához és így magányosnak érzi magát.

Ismétlem, ez jellemzően nem párkapcsolati probléma, hanem egyéni.

2023. aug. 9. 23:59
 7/10 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes. Én már láttam ugyanazt az embert elégedett és magányosnak érzett kapcsolatban is. Akkor itt valószínűleg a 2 partner volt különböző.
2023. aug. 10. 00:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Van valaki más is a képben? Ez világított rá, hogy vágynál többre? Figyelemre? Újdonságra?

Vagy csak simán úgy érzed, hogy a pároddal már nagyon megszoktátok egymást? Unod?

Engem ilyen érzések akkor kapnak el, mikor pl észreveszem egy szinte idegen férfi epekedését. Néha még olyan érzés is elkap, hogy mennyire egymásra tudnánk hangolódni, de nem léphetek semmit. Arra is gondoltam, talán ahogy telik az idő, a párom másképp öregszik, nekem mások a prioritások.

40N

2023. aug. 10. 02:20
 9/10 anonim ***** válasza:
38%

Anyagilag függsz tőle?

Fizetésemelést nem tudsz elérni a munkahelyeden? Próbáltál már jobban küzdeni a munkahelyeden azért, hogy elismertebb legyél?

Hogyan jöttél össze a mostani pároddal? Mikor és milyen körülmények között? Szüleidhez nem tudsz visszaköltözni? Testvéred? Unokatestvérek?

2023. aug. 10. 05:19
 10/10 anonim ***** válasza:
63%
A magyarok nagytöbbsége mind ilyenben van benne. Társas magány.
2023. aug. 10. 06:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!