Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem van olyan érzésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van olyan érzésem, hogy egy óvodában értelmesebb párkapcsolati tanácsot osztanak, mint itt?

Figyelt kérdés
2022. júl. 29. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem.Azért sokszor vannak itt használható tanácsok, ráadásul sok szempontból körbejárjuk a témákat.
2022. júl. 29. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Van pár intelligens ember önálló gondolatokkal, de a többség ugyanazokat a semmitmondó üres kliséket illeszti be mindenhova.
2022. júl. 29. 23:16
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Te nem találkoztál még óvodással😂
2022. júl. 29. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Csak neked!

Komoly kérdésre komoly válaszok jönnek, a hülyéket simán ki lehet szűrni. Nyilván vannak eleve troll kérdések, ott aztán megy az egymás übererelése a hülyeségből.

2022. júl. 29. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
68%

Majdnem.

Itt 10-ből 9 ezeket nyomja: Vájá el! Hagyad ott, nem baj, ha éhen döglesz a híd alatt!

2022. júl. 29. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt minden is baj. Hiába probálsz normális tanácsot adni, szétszednek ha valakinek azt írom probálja meg ezzel és ezzel javítani a kapcsolatát. Ha költesz egy nőre az a baj, ha nem költesz akkor milyen bunkó vagy.. kész kabaré
2022. júl. 30. 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Engem általtam vsak luegiatanml mert kirom, hogy drogos vagykoo de lehet megérdemlem amúgy na midne gy azárt kakak valaemnyiore aogatadst adok neked persue kaja szóval bocsi, aj
2022. júl. 30. 00:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#5: Akkor ne válj el, hanem viseld el, hogy megcsal az asszony.
2022. júl. 30. 00:37
 9/9 anonim ***** válasza:
87%
Néha túl szélsőségesek a válaszok, de mindennek van valóság alapja , nyilván nem mindegy hány % az a valóságban.
2022. júl. 30. 01:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!