Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszataszító, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszataszító, ha nő létemre agresszív vagyok?

Figyelt kérdés

Nem szoktam verekedni, de csak az önfegyelmem miatt nem.

Szívem szerint már vertem volna meg nőt és férfit is.

2023. aug. 10. 23:00
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Akkor neked indulatkezelési problémáid vannak, ezen kellene dolgoznod.

De milyen helyzetben és mivel provokáltak, szerinted?

Mert engem is fel lehet idegesíteni, de azért az nagyon ritka, hogy tettleg bántalmazni akarjak valakit emiatt.

2023. aug. 10. 23:09
 12/32 A kérdező kommentje:
A pszichológus akihez jàrtam, nagyon meglepődött, hogy verekedni akartam, rendesen megijedt.
2023. aug. 10. 23:10
 13/32 anonim ***** válasza:
74%
Akkor elég debil a pszichológusod, másikat kellene keresni.
2023. aug. 10. 23:12
 14/32 A kérdező kommentje:

#11 Terjesztettek rólam kamu híreket. Inkább nem részletezném.

Az életben nem gondoltam volna, hogy ilyen emberekkel kapcsolatba kerülök.

Emberek, én könyvtárba jártam.😅

Aztán megbeszéltem magammal, hogy ennyit nem ér. Börtönbe kerültem volna, ha csinálok valamit. Ők meg röhögtek volna.

2023. aug. 10. 23:13
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Igazából indulatkezelési problémáid vannak, amivel foglalkozni kellene, mert egyszercsak majd nem fogod tudni visszafogni magad és ha betöröd valaki orrát vagy megvered, bajba kerülsz, arról nem is beszélve hogy visszakézből akkorát kaphatsz, hogy neked adja a fal a másikat, ami szintén nem túl kifizetődő. Szóval nem visszataszítóság kérdése ez. Időzített bombának lenni se neked nem jó se másnak. Exem volt ilyen, állandóan meg akart verni valakit a munkában ha úgy érezte, sérelem érte. De ő otthon is gyakran felcsattant, kiabált, nem tudott soha higgadt maradni. Te is “haza viszed” ezt?
 16/32 A kérdező kommentje:
#13 Már nem járok hozzá. Ez a nő egy nagyon tanult, intelligens, sznob nő volt, nem értett meg.
 17/32 A kérdező kommentje:
Velem komoly gondok vannak, ez tény. Agresszív àllat vagyok. Viszont sosem mutatom ki. Minden reggel megyek futni/bicajozni.
2023. aug. 10. 23:15
 18/32 anonim ***** válasza:

#14 Nem szabad hagyni, hogy ilyenek kicsináljanak.Nehogy már te tedd tönkre az életed, mert ők a hülyék.Bosszantó, de tényleg nem ér ennyit.Kipuffogod magad, de ennyiben kell hagyni, nem szabad. fizikai erőszakig eljutni.

Meg aztán az ilyenek meg is érzik, hogy téged ki lehet ezzel csinálni, azért is szállnak rád.

2023. aug. 10. 23:15
 19/32 A kérdező kommentje:

Ne is mondd.😂😂

Sajnos mindent megéreznek.

2023. aug. 10. 23:17
 20/32 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen mindenkinek. Rendesek vagytok és őszinték.
2023. aug. 10. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!