Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-as években tényleg úgy széthúz a mezőny basszus. Ma csekkoltam Facebookon a volt osztálytársaimat (2015-ben érettségiztünk 5 osztályos gimiben, azaz 19 évesen). 30 főből közel 10-en házasok, gyerek 1-2-nek van. Sok még szingli. Fura, nem?
Én nem gondolom furának... az lenne a fura, ha mindenki hasonló pályát futna be. Ezt még ilyen rabszolgahajcsár jellegű versenyistálló suliknál sem tudom elképzelni, mert ott is befigyel 1-2 ember, aki kapott egy jó kis idegösszeomlást, aztán inkább elvállal valami kétkezi munkát.
Az szerintem a "törvényszerű", vagy hihető, hogy oké, hogy ugyanolyan tanítást kapott a suliban az a mondjuk 31 ember, de azért mind más-más személyiség, mind családból jön, mind más közegben tölti a sulin kívüli szabadidejét (jó, vannak, akik sulin kívül is bandáznak, de azok közül sem mindenki ugyanúgy tölti az összes szabadidejét)... felüti a fejét az egyes osztálytársak közötti vallási különbségek, hogy kinek milyen traumája volt, kinek milyen terület az erőssége.
34 éves vagyok, nagyon nem tartom a kapcsolatot az osztállyal, néha végigpörgetem a facebookot, ha épp dolgom van ott, és mondjuk visszamegyek egy hetet, hogy ki mit posztolt. Így is látszik azért, kinek mennyire más lett az élete. Van, aki 22-23 évesen megházasodott, azóta van 4 gyereke (nagyon durván vallásos és fideszes) -de rajta kívül is voltak páran, akiknek már született gyerekük, és olyan is jó pár, akiknek még nincs. Van, aki még mindig színészkedik ilyen-olyan munkák mellett - sosem lett befutott színésznő, de szereti, amit csinál. Van, aki brutál gazdag kereskedő üzletember (mondjuk apuka is az volt, és erősen segített a fia útjának terelésében). Van, akiből influenszer lett (nem top insta modell, de megkeres annyit a kis termékszponzorációiból, hogy futja akkor is utazásra, amikor épp nincs vmi pénzes pasi mellette - amúgy tényleg baromi jól néz ki, de azért látszik, hogy műttette is magát, vagy legalább ajakfiller meg botox volt rendesen). Van, aki menő grafikus Londonban. Van, aki visszament a giminkbe tanárnak (mondjuk róla el nem tudom képzelni, milyen tanár / miért pont tanárnak ment, mert olyan kis madárkahangú, csendes lány volt). Van, aki nem ment egyetemre (ami nálunk azért ritka volt), de elkezdett dolgozni egy menő étteremben, és ott lépkedett fel elég jól a ranglétrán. Van, aki az éjszakai életben dolgozik (DJ). Van, aki multinál van (mint pl. én).
Elvileg most lesz majd szeptemberben 15 éves találkozó, arra elmegyek, ha az időpont oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!