Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus, ez a beszólás most mire volt jó, egy jól sikerüpt randi után?
Nagyon jól éreztük magunkat, ez volt a második randi, csók is volt. Hazafelé már a következő randit hozta fel, hogy mikor tudnánk találkozni. Hazavitt erre megszólal: Milyen viskóban élsz te? És mosolyog hozzá. Kérdem nem tetszik? Próbáltam én is elviccelni. Mondta nem igazán.
Nem vagyunk gazdagok, az biztos de rendben van a ház. (Ő vagyis a szülei gazdagok, bar ő is jól keres, és igen szép háza van.)
Ekkor megállt bennem az ütő. Próbáltam jó képet vágni, de nem tudom legyen-e kövi randi.
A trükkök sose jönnek be. Egyszerűen mondd meg, hogy ezzel megbántott, és most komolyan elgondolkodtál, hogy legyen-e folytatás.
A válasza alapján könnyebb dönteni.
Örültem, hogy végre valahára egy illendelmes férfi. A többi rátért a szexre, vagy csinált olyat ami kikészített. Vele klappolt minden erre ilyet benyög. Sírok.
Négyes, kertjébe? Nem teljesen értem mire gondolsz.
7-re:
Ő tudta, mivel lehet egy nőt megfogni. De a végén kijött belőle a valódi természete.
A többiek egyébként milyenek voltak? Mit jelent az, hogy "rátértek" a szexre? A randin mondták, hogy folytassátok azonnal a lakásán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!