Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Basszus, ez a beszólás most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus, ez a beszólás most mire volt jó, egy jól sikerüpt randi után?

Figyelt kérdés

Nagyon jól éreztük magunkat, ez volt a második randi, csók is volt. Hazafelé már a következő randit hozta fel, hogy mikor tudnánk találkozni. Hazavitt erre megszólal: Milyen viskóban élsz te? És mosolyog hozzá. Kérdem nem tetszik? Próbáltam én is elviccelni. Mondta nem igazán.

Nem vagyunk gazdagok, az biztos de rendben van a ház. (Ő vagyis a szülei gazdagok, bar ő is jól keres, és igen szép háza van.)

Ekkor megállt bennem az ütő. Próbáltam jó képet vágni, de nem tudom legyen-e kövi randi.

2022. márc. 29. 13:55
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
95%
Ezek szerint ő ilyen felszínes, ráadásul paraszt. Ha viccelt, ha komolyan gondolta akkor is red flag.
2022. márc. 29. 14:01
 2/32 A kérdező kommentje:
Red flag volt nekem is. Így, hogy eddig teljesen jó volt, nagyon meglepődtem. Hogyam puhatolózzam ki, hogy gázos-e a pali? Vannak bevállt trükkök?
2022. márc. 29. 14:03
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

A trükkök sose jönnek be. Egyszerűen mondd meg, hogy ezzel megbántott, és most komolyan elgondolkodtál, hogy legyen-e folytatás.

A válasza alapján könnyebb dönteni.

2022. márc. 29. 14:07
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy ezek után a következő néhány randit csakis az otthonom elé, kertjébe, meg a szülőkkel közösen vállalnám. Ha kibírja, jöhet, ha nem, hát menjen isten hírével.
2022. márc. 29. 14:08
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Minek trükk? Kiderült, hogy gázos.
2022. márc. 29. 14:09
 6/32 anonim ***** válasza:
97%
Háát nekem itt vége lenne. Lehet én vagyok túl kritikus, de basszus milyen bunkó dolog ez?? Főleg ha épp randin vagy, de idegennek se mondanám. Magába azt gondol amit akar, de akinek ennyire alacsony az EQ szintje, attól én semmit se akarnék.
2022. márc. 29. 14:10
 7/32 A kérdező kommentje:

Örültem, hogy végre valahára egy illendelmes férfi. A többi rátért a szexre, vagy csinált olyat ami kikészített. Vele klappolt minden erre ilyet benyög. Sírok.

Négyes, kertjébe? Nem teljesen értem mire gondolsz.

2022. márc. 29. 14:19
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy bunko f@sz, en hagynam
2022. márc. 29. 14:20
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Te ezek utan meg szobaallsz vele? Ez egy felszines p@cs
2022. márc. 29. 14:39
 10/32 anonim ***** válasza:
91%

7-re:

Ő tudta, mivel lehet egy nőt megfogni. De a végén kijött belőle a valódi természete.

A többiek egyébként milyenek voltak? Mit jelent az, hogy "rátértek" a szexre? A randin mondták, hogy folytassátok azonnal a lakásán?

2022. márc. 29. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!