Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Basszus, ez a beszólás most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus, ez a beszólás most mire volt jó, egy jól sikerüpt randi után?

Figyelt kérdés

Nagyon jól éreztük magunkat, ez volt a második randi, csók is volt. Hazafelé már a következő randit hozta fel, hogy mikor tudnánk találkozni. Hazavitt erre megszólal: Milyen viskóban élsz te? És mosolyog hozzá. Kérdem nem tetszik? Próbáltam én is elviccelni. Mondta nem igazán.

Nem vagyunk gazdagok, az biztos de rendben van a ház. (Ő vagyis a szülei gazdagok, bar ő is jól keres, és igen szép háza van.)

Ekkor megállt bennem az ütő. Próbáltam jó képet vágni, de nem tudom legyen-e kövi randi.

2022. márc. 29. 13:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ez még viccnek is k-rva gáz lenne. Mit kell ezen gondolkodni? Kuka.
2022. márc. 29. 14:46
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja ez azért erős.. paraszt..
2022. márc. 29. 14:47
 13/32 anonim ***** válasza:
74%

Én rossz kornyéken élek rossz korulmenyek kozott.

Egyetlen pasit sem hozok a kornyekre sem, nemhogy elso randin.

Ha nagyon kibuonak kozlom, hogy nincs meg az a bizalmi szintem hogy bemutassam hol.élek.

Amikor eljutnak velem aďdig hogy meg merek nyilni, a leggazdagabb is külön MEGTISZTELTETÉSNEK veszi azt, hogy be merem avatni.

A felszínesek akik valojában nem akarnak tolem semmit, csak szexet stb eddig a pontig el se jutnak soha.

Szoval.eleve elcseszted hogy korán kitárulkozol.

2022. márc. 29. 15:11
 14/32 anonim ***** válasza:
92%
*Szoval nekem nem mernek beszólni eleve. Mivel eleve tiltott tabu teruletre engedem be, amit csak megköszönhet hogy a bizalmamba avattam, mert kivívta/kiérdemelte azt, es bízom abban már benne, hogy van annyira intelligens, hogy nem engem minősit ezzel le.
2022. márc. 29. 15:12
 15/32 anonim ***** válasza:
92%

Az se semmi, amikor egy mamahoteles hordja le vki albérletét. Neki még annyija sincs életképtelen es ő szól be másoknak.

A pasikban nem kell, pláne nem elso randin megbízni.

2022. márc. 29. 15:16
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

13-asban van valami.

Én is csodálkoztam, hogy első randi után miért viteti magát haza (vagy ha nem autóval lenne, miért kísérné haza). Elbúcsúznának a belvárosban, ahol randiztak, és mindenki megy egyedül haza.

Gondolj arra, kérdező, hogy ha kifogsz egy kullancsot, akkor megtudja hol laksz, és utána nem fog lekopni, hiába mondod neki tízszer is, hogy nem az eseted, nem akarod folytatni.

2022. márc. 29. 15:17
 17/32 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt első randiról? A leges legelején leírtam, hogy ez volt a második.
2022. márc. 29. 15:28
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, ne már, ez akkora big red flag, mint a kani háza... Ez második, ismétlem második randi után még viccnek is rossz, mekkora bunkó paraszt már az ilyen? Én jól kiosztanám, aztán helló.
2022. márc. 29. 15:34
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
De... ennek mi értelme van? Én nem akarnék olyan emberrel randizni, aki kevésbé közeli ismerősöket fikáz csak. Én sem fikázok senkit se első, se többedik randin.
2022. márc. 29. 15:44
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell ezen puhatolozni? Nem egyértelmű hogy gázos?
2022. márc. 29. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!