Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Basszus csajok, ész?! Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Basszus csajok, ész?! Hogy tudtok "seperc" alatt kikötni egy ismeretlen lakásán? 🏴‍☠️🪓🔪⚰⚰⚰

Figyelt kérdés

Mondjuk második randin már simán felmentek hozzá. Mi van ha reggelre már bedrogozva ébredsz???

Én ezt nem fogom fel sosem. Arról nem is beszélve, aki buliban seperc alatt idáig jut egy vadidegennel.

2020. szept. 14. 14:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
33%

Úgy, hogy őket hívják, mert csajok.

Téged meg nem, mert vesztes vagy!

2020. szept. 14. 14:24
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Vannak naiv nők, persze. De érdekes azért, hogy aki meg elővigyázatos, azt megbélyegzik mindenféle paranoiásnak meg prűdnek, hogy beszari, meg túl sok krimit néz stb. Inkább mindenki törődjön a maga dolgával.
2020. szept. 14. 14:26
 3/19 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy ez fordítva nem kérdés?

Férfiak,hogy tudtok seperc alatt felvinni egy ismeretlen nőt a lakásotokra?

Mivan ha reggelre bedrogozva ébredsz?

2020. szept. 14. 14:27
 4/19 anonim ***** válasza:
84%

Ugyan azért mennek fel, amiért a pasik felhívják őket... Dugni akarnak egy jót.

Lehet mindentől rettegni, de akkor egy dobozban éled le az életed...

2020. szept. 14. 14:33
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Ugyan már,mindenki maga dönti el mit akar...
2020. szept. 14. 14:42
 6/19 anonim ***** válasza:
20%
Mert ők - és az őket szintén naponta cserélgető férfiak - elsajátították a "Szép új világ" egyik alapelvét. Ezzel semmi gond nincs, sajnos ez a "modern világ" és a egyértelműen a jövő. Nagyot fognak kaszálni a nemibeteg-gondozók.
2020. szept. 14. 14:44
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Úgy van, ahogy a #2 írja. Aki elővigyázatos, azt meg gúnyolják a pasik, hogy nem kéne mindenkiről rosszat feltételezni.
2020. szept. 14. 14:44
 8/19 anonim ***** válasza:
14%
#7, már bocsi, de nyilván azt választom, aki feljön hozzám, és nem azt, aki retteg tőlem...:) (és igen, az utóbbit vállon felül betegnek gondolom...főleg, ha semmiféle okot nem adtam a rettegésre...)
2020. szept. 14. 14:49
 9/19 anonim ***** válasza:
49%

A kérdésedben a válasz, mert CSAJOK és nem NŐK. Értelmes, normális nő, akinek megvan a józan paraszti esze, tuti nem csinál ilyet és nem azért mert dobozban éli le az életét és be van sza.va mindentől, hanem egyszerűen óvatosságból, hiszen mégiscsak egy vadidegenről beszélünk.

Én sem értem őket, csak remélni tudom, hogy szegényeknek nem lesz belőle nagy szívás...Azért sajnálom őket, mert sokan közülük még szinte gyerekek, akik nem biztos, hogy mondjuk olyan nevelési értékekben részesültek, mint én.

33N

2020. szept. 14. 14:50
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
#8 te elolvastad a kérdést?
2020. szept. 14. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!