Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus csajok, ész?! Hogy tudtok "seperc" alatt kikötni egy ismeretlen lakásán? 🏴☠️🪓🔪⚰⚰⚰
Mondjuk második randin már simán felmentek hozzá. Mi van ha reggelre már bedrogozva ébredsz???
Én ezt nem fogom fel sosem. Arról nem is beszélve, aki buliban seperc alatt idáig jut egy vadidegennel.
Úgy, hogy őket hívják, mert csajok.
Téged meg nem, mert vesztes vagy!
Amúgy ez fordítva nem kérdés?
Férfiak,hogy tudtok seperc alatt felvinni egy ismeretlen nőt a lakásotokra?
Mivan ha reggelre bedrogozva ébredsz?
Ugyan azért mennek fel, amiért a pasik felhívják őket... Dugni akarnak egy jót.
Lehet mindentől rettegni, de akkor egy dobozban éled le az életed...
A kérdésedben a válasz, mert CSAJOK és nem NŐK. Értelmes, normális nő, akinek megvan a józan paraszti esze, tuti nem csinál ilyet és nem azért mert dobozban éli le az életét és be van sza.va mindentől, hanem egyszerűen óvatosságból, hiszen mégiscsak egy vadidegenről beszélünk.
Én sem értem őket, csak remélni tudom, hogy szegényeknek nem lesz belőle nagy szívás...Azért sajnálom őket, mert sokan közülük még szinte gyerekek, akik nem biztos, hogy mondjuk olyan nevelési értékekben részesültek, mint én.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!