Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus csajok, ész?! Hogy tudtok "seperc" alatt kikötni
egy ismeretlen lakásán? 🏴☠️🪓🔪⚰⚰⚰
Figyelt kérdés
Mondjuk második randin már simán felmentek hozzá. Mi van ha reggelre már bedrogozva ébredsz???
Én ezt nem fogom fel sosem. Arról nem is beszélve, aki buliban seperc alatt idáig jut egy vadidegennel.
Egy normális férfi nem dugja meg elsőre azt a nőt, akit tényleg akar. Egy normális nő nem megy fel egy pasihoz elsőre. Egy normális nő nem izgul azon, hogy elküldi őt egy olyan pasi, aki csak dugni akart.
Felesleges ezt ecsetelni, kulturkör kérdése, van aki érti, van aki nem. Szerintem tökéletes vízválasztó, nekem férfi létemre sosem kellett olcsó nő. Aki velem eljött volna egy óra után, az mással is. Nos, én ennél lényegesen többre értékeltem magam. Viszont nem vagyunk egyformák, én kilógok a pasik sorából, mivel egy nőt nem emelek az egekbe csak mert nő... Azaz nem színêszkedtem soha csak azért, hogy egy olcsó dugás összejöjjön.
2020. szept. 14. 15:04
13/19 anonim válasza:
#10, el hát... a párom is a második randin jött fel először... aztán itt ragadt már a 23. éve:) Nem értem mi a nagy szám ebben...
2020. szept. 14. 15:05
14/19 anonim válasza:
Minek drogoznák be azt, aki önként is dugik? Aki meg nem akar dugni, az nem megy fel lakásra. Ha mégis, akkor hülye.
2020. szept. 14. 15:37
15/19 anonim válasza:
Inkább azok a hülyék akik azonnal nem jönnek fel. Minek húzni az időt... ja hogy sok a prűd...:ad
2020. szept. 14. 15:57
16/19 anonim válasza:
Azért megy fel a nő, mert ő is dugni akar, ilyen egyszerű. Utcán is berángathatnak egy autóba, akkor ne lépjek ki a házból este 10 után?!
2020. szept. 14. 16:45
17/19 anonim válasza:
Erről a kérdésről az a szakállas vicc jut eszembe, amikor a kakas kergeti a tyúkocskát a baromfiudvarban...már vagy a 10. kört futják, amikor a kakas megkérdi: "minek futsz tyúkocska, há te is azt akarod, nem?" Erre a tyúk: "azért futok még pár kört, nehogy könnyűvérünek nézzenek..."
2020. szept. 14. 17:45
18/19 anonim válasza:
Kérdező, a #8-#15, válaszolóval beszéljétek meg!
2020. szept. 14. 17:59
19/19 anonim válasza:
Egyébként mire jó ez a vélemény értékelős dolog? Mivel mindenki más és más, ezért naná hogy lehúzzák egymás véleményét, ha nem stimmel a sajátjukéval! Idejön 15 krva meg szoknyapecér, máris le van húzva az, aki elítéli az egyéjszakás nőket. Na ennyire komoly ez az oldal!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!