Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert van az hogy akinek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy akinek meg tudnad adni amire szuksege van vagy amit szeretne, eldob magatol, vagy lecserel egy ismeretlenre ami nem is olyan mint o es inkabb alkalmazkodik hozza?

Figyelt kérdés
Sztorit nem mondanak hozza, mert altalanosan lennek kivancsi erre a kerdesre tapasztalatok esetleg teoriak alapjan.

2020. szept. 5. 22:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Az ismeretlen és az új mindig izgalmasabb...nem tudni mit hoz. A Tinder ennek az elméletnek a melegágya.
2020. szept. 5. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor mégse tudod megadni amit szeretne, mert akkor nem dobna el. Ő egy másik embert szeret, bármilyen is, neki ő kell. A többi agyalás felesleges.
2020. szept. 5. 22:35
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
2-es, ez nem biztos. Nekem volt ilyen. Az ő esetében például személyiségzavar volt az ok.
2020. szept. 5. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
Már ott zavar van, hogy magadat úgy jellemzed, mintha egy tárgy lennél, amit el lehet dobni. Nem szokták komálni az önbecsülés nélküli embereket és tuti, hogy nem tudsz megadni mindent, mert már az alap inog.
2020. szept. 5. 23:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Szandekosan fogalmaztam igy, nem akartam belemenni dolgokba csak egyenesen fogalmazni. Igazabol mind1 hogyan mondjuk, csak lenyegretoro akarok lenni.
2020. szept. 5. 23:15
 6/14 A kérdező kommentje:
3-as, es mi lett a vege, vagy mi tortent meg?
2020. szept. 5. 23:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Semmi, hagytam, hagy menjen. Utána még 5 évig zaklatott.(Nem reagáltam semmire).Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, végre megszabadultam tőle. Közben én majd belepusztultam az elején, de hosszú távon nekem sokkal jobb így. Neki meg? Aki hülye...Nem mennék bele részletekbe, de az ilyenen mem lehet segíteni. Ő sose lesz boldog, a legtöbb, amit tehetek, hogy legalább azt nem hagyom, hogy az én életemet is tönkretegye.
2020. szept. 6. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hiába van valaki, akivel szerintem tökéletesen passzolunk, ha ő nem így gondolja, ha ő másra vágyik, akkor az, hogy szerintem összepasszolunk nem a valóság, csak az én elképzelésem, egy teória.
2020. szept. 6. 00:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez most lehet hulyen fog hangzani, mivel mondjuk ugy hogy en vagyok most az "aldozat", s csak ezert erzhetem most igy, de mi van ha ezt o nem tudja, csak elvakitja valami, mert csak meg akar feleleni a masik felnek valamiert (talan igy kulso szemmel ezt latom, vagy maskepp latom)
2020. szept. 6. 00:31
 10/14 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy ne lássam, érezzem, hogy kihez vonzódok. Hiába a Jóska tökéletes párom lenne elméletben, ha a gyakorlatban a Tibitől remeg meg a térdem.

És ez nem arról szól, hogy meg akarok felelni a Tibinek, hanem arról, hogy valódi érzéseim felé vannak. Jóska meg csak papíron lenne jó párom, de a valóságban meg nulla késztetést érzek, hogy közeledjek felé.

2020. szept. 6. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!