Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a párom, hogy mindig én alkalmazkodjak hozzá?
Nem gondolom, hogy abnormális dolog, ha valaki célokat tűz ki maga elé, és következetesen betartja a hozzájuk vezető utat. Az étrenddel kapcsolatos szabályok betartása pedig akaraterőre vall, ami pozitív emberi tulajdonság. Furcsa, hogy sokan emiatt ítélkeznek, köztük a párod is. Szerintem könnyebb elítélni valakit, aki valamilyen szempontból kilóg a sorból, mint megérteni. Pláne, ha ez a különbözőség a saját gyengeségeinkre mutat rá. Mert azt lehetne mondani, hogy ha már anyám főzött, akkor tiszteld meg azzal, hogy eszel belőle, na de egy étteremben nem mindegy, mit eszel? Ismerek olyanokat, akik betegség miatt kénytelenek diétázni, és érdekes módon hasonló meg nem értéssel kell megküzdeniük.
Szerintem ez egy kommunikációs probléma köztetek. De ezt te is megfogalmaztad, hiszen "nem akarja megérteni" az életmódodat, és mindennaposak a veszekedések. Én nem bosszankodnék, hanem sokat beszélgetnék. Ha képesek vagytok megérteni és elfogadni egymást, az alkalmazkodás sem egyoldalú, sem akkora teher nem lesz.
6-os köszönöm.
1-es és 5-ös kb. fingotok nincsen az edzésről, azért beszéltek így, teljesen mindegy, hogy sportoló vagy, vagy csak hobbiból csinálod, 70% étrend, 30% edzés fontosság szerint. És én még csak nem is vagyok belebuzulva a sportba, egyszerűen ha valamit elkezdek, akkor rendesen csinálom, nem bohóckodni járok le terembe, hogy aztán még azt is hazavágjam a sz_r kajálással. 2 órát vagyok lenn, és nem is minden nap, és nem csak az edzés az egyetlen témám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!