Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy akinek meg tudnad adni amire szuksege van vagy amit szeretne, eldob magatol, vagy lecserel egy ismeretlenre ami nem is olyan mint o es inkabb alkalmazkodik hozza?
9! Teljesen mindegy! a, Valamiért a másikat akarja, téged nem=Nincs keresnivalótok egymás mellett.
b, Személyiségzavaros, állapotából adódóan nem képes úgy élni, hogy az neki és másoknak jó legyen=Nincs keresnivalótok egymás mellett.
10-es ertem ezt, de miert van hogy azelott Joskatol remegett meg a terde, most meg 180 fokos fordulat es ment Tibihez.
Es de, van egy kis "meg akarok felelni Tibinek", hiszen lattam, ereztem, mondta hogy eleg kulonbozoek s talan most kezdi megerteni. Es kozbe Tibi ugy tudom nem sokat tesz az egesz miatt, egyfajta "nemerdekel" stilus.
Elképzelhető, hogy a Jóskától nem remegett annyira a térde, mint a Tibitől...
A megfelelés... hát, ha nagyon szigorúan vesszük, akkor mindenki próbál megfelelni a párjának/kiszemeltjének. Nyilván ennek vannak már túlzó formái, de ha a kedves hölgy valóban nagyon meg akar felelni "Tibinek", aki viszont nem nagyon erőlteti meg magát, akkor minden bizonnyal előbb utóbb úgyis lecsendesedik ez a dolog és szét válnak útjaik. De akármilyen is egy kapcsolat, ha a benne élő két (vagy akárhány) személynek megfelel, akik benne vannak, akkor minden más külső szemlélőnek semmi joga megmondani, hogy szerintük, hogy kéne, vagy mi a jó, mi a rossz a kapcsolatukban, mert az csak a külső személy véleményét és értékrendjét tükrözi, ami eltérhet a kapcsolatban résztvevőkétől.
Egyébként pedig ha rájönne a kedves hölgy, hogy a Tibi mégsem ér annyit, már akkor sem lenne sok, vagy valódi esélye Jóskának. Hisz, ha egyszer talált "jobbat" újból fog. Ez garantált. Jóska valószínű csak a szamár, aki akkor jó, ha nincs éppen ló. Az tanácsolnám Jóskának, hogy keresse meg azt a személyt, akinek ő lehet az első és legfontosabb és ne egy olyan személyt akarjon, akinek nem ugyan olyan fontos ő, mint fordítva, mert így Jóska csak szenvedni fog. És miért érné meg szenvedni valaki miatt, ha az illető le se kakil minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!