Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig szakítás után jön rá az ember mennyit is jelentett neki igazából?
Igy visszagondolva az 5 éves kapcsolatomra, hogy tudtam ezt megtenni vele? Egyáltalán hogy voltam képes rá. Itt gondolok olyanokra, hogy sokszor nem figyeltem rá eléggé, nem kerestem napokig, vagy nem kisértem ki az állomásra csak azért mert esett az eső... Visszagondolva nem értem, hogy akkor miért voltam ennyire elkényelmesedve. Ha újrakezdenénk megint ilyen lennék 1-2 éven belül? Miért van ez?
Kb fél éve lett vége, de igazából nem is az a rossz amit ő tett, azt megtudtam valahogy emészteni. Inkább magamnak nehéz megbocsátani. Ha ezeket a hibákat nem követtem volna el, már rég túl lennék az egészen és nem marcangolna a bűntudat.
Nem mindig. Van aki fel tudja mérni az érzéseit, és tudja, hogy helyesen döntött a szakítással.
Simán foglalkozhatnál önismerettel, változtathatsz a megszokott működéseden egy kapcsolatban, ha szánsz rá energiát.
Màs a szemszög.
Amikor a másik nincs neha en is elgondolkodom milyen voltam, miert, es nem értem magam.
Aztán amikor ujra mellettem van ugyanolyan leszek mint voltam vele
En rajottem hogy azt hogy kiabrandulok vagy flegma vagyok vagy bármi, az nem az en hibám hanem a màsik váltja belolem ki valahogy. Esetleg a tudta nelkul.
De ez kapcsolattol független másban is megmutatkozik.
Pl.elkezdek hajtani tanulni mert mondjuk alig birom kifizetni a lakbert es motivalt vagyok karrierépítésben és tudatos összeszedett.
Ha meg olcsobb alberletben vagyok amiert "nem rugdos" semmi, nem építek semmit motiváciom lemegy a nullára es netezek csak.
Akkor most en céltudatos szorgalmas ügyes okos vagyok vagy egy lusta céltalan disznó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!