Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelentetted már fel az exedet, mert nem bírt magával a szakítás után?
Figyelt kérdés
Nagyon gondolkodom rajta, ha nem hagy békén, feljelentem zaklatásért. Megkértem szép szóval, hogy hagyjon békén, de nem jut el a tudatáig.2020. szept. 12. 21:27
2/9 A kérdező kommentje:
És mi lett az ügyből?
2020. szept. 12. 21:34
3/9 anonim válasza:
Őt meg se hatotta, ugyanúgy zaklatott tovább, a vége az lett, hogy elmenekültem (szó szerint) Németországba 1 évre úgy, hogy csak anyám meg apám tudta h ott vagyok. Azt nem is tudom milyen büntit kapott pontosan végül, de semmi extra, talán pénzbírságot vagy felfüggesztettet max. Nem veszi sajnos komolyan a btk. amíg vér nem folyik. De azért jelentsd f ha úgy van, ha más nem, talán arra jó lesz, hogy észbe kapjon, ha nem akkora pszichopata, mint az én exem.
5/9 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg, hogy mi számít zaklatásnak így kb? Mert néha a nőknek az is az, ami nem. Néha persze tényleg zaklat.
7/9 anonim válasza:
3as vagyok. Azért napi 40 telefonhívás, 10 sms szerintem már zaklatás, pláne úgy, hogy nem válaszoltam egyikre sem. Nem vettem fel, nem írtam vissza. Szóval nem adtam alá a lovat, nem provokáltam. Minden délután várt a munkahelyem előtt, esténként a házunk környékén ácsorgott és nézte, hogy megyek-e valahova. Fenyegetett, hogy öngyilkos lesz, vagy h kinyírja a kutyámat, körülöttem mindenkit, meg ilyen hasonló nagyon érett, felnőttes dolgok...
8/9 anonim válasza:
Én nem mertem feljelenteni. 2 évig zaklatott, állandóan hívogatott, sms-eket küldött, bemászott anyámnál a kerítésen, hogy ott vagyok-e, a barátaimhoz becsengetett.. ha éppen látott valamerre, követett, jöttek az üzenetek, amiben leírta, milyen ruhában vagyok, merre látott.. megpróbálta többször is betörni az ajtómat, hogy bántson.. kihívtam a rendőröket, addigra persze lelépett.. kérdeztem, mi történik, ha feljelentem, azt mondták beviszik kihallgatni, aztán elengedik, én ezért nem jelentettem fel, mert akkor tényleg elvágta volna a torkom szerintem. Inkább fogtam a motyómat, és elköltöztem 140 km-rel arrébb. Nem láttam ennél jobb lehetőséget.
9/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak most kezdte, hívott, írt ahogy tudott, de olyan hangnemben, amit már nem tűrök. Gyönyörű kifejezéseket használva rám, ha értitek. Félek, hogy megjelenik a munkahelyemnél vagy felhívja azt, esetleg a kollégáimat megkeresi.
2020. szept. 13. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!