Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szakításunk utáni egy évben már a második barátnője van. Akkor én mit jelentettem neki?
Azért gondolom a kor is számít, azt kihagytad. Nem mindegy hogy 21 vagy 31 éves a férfi. Azt ugye nem írtad, hogy te miért szakítottak vele, szóval ott nem tudhatjuk mi volt a bibi. A következő barátnő elköltözött, nem tudták fenntartani a kapcsolatot kellőképpen, sokaknak ez ők a szakításra. Most, hogy megint van jelenthet több mindent. Túl lépett az előzőn, nem szeret egyedül lenni, éretlen, keresi az igazit, ezért folyton próbálkozik a kapcsolatokkal.
Személyiség függő. Én nem szeretnék egyik kapcsolatból a másikba ugrani. De valakinek ez nem gond. Te voltál vele, te tudhatod hogy érzelmileg mennyire ragaszkodó típus. Meg ugye az se mindegy, hogy miért hagytad el. Nem kell leírod, csak arra célzott, hogy nem mindegy, hogy ellaposodott és úgy döntöttél továbblépsz, vagy csinált valamit a férfi, vagy akadály volt köztetek a nagy szerelem ellenére. Azért szerintem nagyon nem mindegy, hogy mi volt a bibi. Lehet csak tovább akar lépni, de az is, hogy nincs mélyen a kapcsolatokban és számára egy új nő nem nem különleges, csak szükséges.
Szakítás után elég furcsa ezzel az elmélettel jönni, főleg úgy hogy te raktad ki a szűrét!!!!
Ami viszont érdekes, hogy kihangsúlyoztad, hogy Nálad idősebb nőkkel jött össze és őket sem hagyta el. Az idősebb nők sajátossága, hogy jobban tisztában vannak az értékeikkel és kiegyensúlyozottabbak, könnyebben lehet velük együtt élni és többnyire gondoskodóbbak is.
Szerintem ne a múlton merengj, mert abból nincs kiút, a jövőddel kéne foglalkoznod!!!
42F
Miért lenne biztos, hogy nem jelentettél semmit? Mert miután te kidobtad éli az életét? Ha tudnánk miért szakítottál abból is lehet le lehetne szűrni, hogy jelentettél e valamit, ill. mit. De ebből nekem végképp nem biztos. Tudod sokan úgy tudnak legjobban felejteni, hogy gyorsan beleugranak egy új kapcsolatba ahol van szex, kommunikáció, törődés stb. és ezzel kompenzalnak. De mivel nem ő akarta a szakítást így nem biztos, hogy nem viselte meg.
Amit viszont nem értek, ha ennyire fájdalmas neked ez akkor minek szakítottál, mert én úgy veszem ki ebből, hogy a problémák ellenére is jobb volt vele mint nélküle ill. ha a történtek miatt nem kell neked akkor miért foglalkozol azzal, hogy ő boldog vagy boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!