Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel hogy exbarátnőm a szakításunk után összejött a legjobb barátommal?
Figyelt kérdés
igazán le sem birom most írni hogy mit érzek. nagyon váratlanul ért hogy pont ők együtt így utánam. 30 körüliek vagyunk2019. jún. 17. 01:46
1/6 anonim válasza:
Sokkal utánatok? Vagy kB csak töled kicuccolt, hozzá meg be.
32/f
2/6 anonim válasza:
Hàt szerintem a "legjobb barátodat", írd csak ex legjobb baràtnak.
Undorító szerintem ez amit csinàltak.
Nekem a baràtnőim pàrjai tabuk!
3/6 anonim válasza:
Attól függ... ha volt 300 csajod akkor nem nagy dolog hogy egyiket ő is felfedezte, ha ő volt az egyetlen az tőlük bár nem elegáns de hát az a helyzet hogy semmi közöd a magánéletükhöz
4/6 érdeklődő63 válasza:
2 neked a barátnők párjai mind tabu. ezt ne hidd el. csak addig tabu míg nem kapsz egy impulzust valamelyik irányából amitől a legeslegeslegjobb barátnőd barátsága is egy kedves szomszéddal fent tartott ismerősi viszonnyá omlik össze. szerintem te még nem voltál szerelmes. egyáltalán nagykorú vagy már? ha nem akkor sipirc erről az oldalról
5/6 anonim válasza:
Hidd el , szerintem már valamikor a te volt csajod írt ki kérdést , hogy már nem szeret de a barátod megtetszett neki, vagy valami hasonló.
6/6 anonim válasza:
Az oribariddal beszeltetek mar errol? Mit mond neked? Gyakran vagytok mind a harman ugyanabban a tarsasagban? Az ismerosi kor mit szol hozza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!