Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel hogy exbarátnőm a szakításunk után összejött a legjobb barátommal?

Figyelt kérdés
igazán le sem birom most írni hogy mit érzek. nagyon váratlanul ért hogy pont ők együtt így utánam. 30 körüliek vagyunk
2019. jún. 17. 01:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal utánatok? Vagy kB csak töled kicuccolt, hozzá meg be.

32/f

2019. jún. 17. 01:52
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Hàt szerintem a "legjobb barátodat", írd csak ex legjobb baràtnak.

Undorító szerintem ez amit csinàltak.

Nekem a baràtnőim pàrjai tabuk!

2019. jún. 17. 02:31
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ... ha volt 300 csajod akkor nem nagy dolog hogy egyiket ő is felfedezte, ha ő volt az egyetlen az tőlük bár nem elegáns de hát az a helyzet hogy semmi közöd a magánéletükhöz
2019. jún. 17. 04:44
 4/6 érdeklődő63 ***** válasza:
38%
2 neked a barátnők párjai mind tabu. ezt ne hidd el. csak addig tabu míg nem kapsz egy impulzust valamelyik irányából amitől a legeslegeslegjobb barátnőd barátsága is egy kedves szomszéddal fent tartott ismerősi viszonnyá omlik össze. szerintem te még nem voltál szerelmes. egyáltalán nagykorú vagy már? ha nem akkor sipirc erről az oldalról
2019. jún. 17. 07:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Hidd el , szerintem már valamikor a te volt csajod írt ki kérdést , hogy már nem szeret de a barátod megtetszett neki, vagy valami hasonló.
2019. jún. 17. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Az oribariddal beszeltetek mar errol? Mit mond neked? Gyakran vagytok mind a harman ugyanabban a tarsasagban? Az ismerosi kor mit szol hozza?
2019. jún. 17. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!