Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvinnél első randin egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvinnél első randin egy lányt étterembe?

Figyelt kérdés
Te fizetnél?
2023. aug. 8. 19:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egy kávézó.
2023. aug. 8. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Igen, de ha nem gond akkor olyan helyre ahol én is tudok enni és mindenképpen megkérdezném előtte, hogy szeretné-e, mert nem mindenki szeret ismeretlen vagy alig ismert ember előtt enni vagy első randin..

Meghívni pedig alap, hogy meghívom. Ha én hívom el, akkor ez a minimum. Engem nem vág földhöz 4-5 ezer forint még akkor sem, ha nem lesz folytatása.

De első randin az étterem nem biztos, hogy a legjobb ötlet.

2023. aug. 8. 19:34
 3/16 anonim ***** válasza:
62%
nem
2023. aug. 8. 19:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
A 2-es valósággal olvas a nők fejében. Bár több férfi követné a mentalitását. Remélem összesodorja az élet egy rendes lánnyal!
2023. aug. 8. 19:40
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Igen, Burgonya az itteni kevés normális, értelmes férfiak egyika.
2023. aug. 8. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
Mitől lenne értelmes ez a krumpli gyerek hogy mindenki odáig van érte?
2023. aug. 8. 21:11
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
6-os, nos, eut azért nem értheted, mert te vélhetően nem vagy az.
2023. aug. 8. 21:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, de nem volt előre megtervezve
2023. aug. 8. 21:36
 9/16 anonim ***** válasza:
11%
5. Ha annyira értelmes lenne, nem itt cseszné el az idejének jelentős részét. Értelmes ember csak nagyon kevés időt tölt gyakorin, ha muszáj, van jobb elfoglaltság is, mint az internetfggőség.
2023. aug. 8. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Több témában is olvastam Burgonya válaszait, mindegyik után még szimpatikusabbá válik. Attól, hogy unalmában itt lóg ő is, még nagyon is intelligens és értelmes tanácsai és meglátásai vannak.
2023. aug. 8. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!