Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért jönnek be jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért jönnek be jobban a ribis csajok? Mint egy normális nő?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 12:40
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
69%
Milyen számodra egy ribis és normális nő?
2023. aug. 8. 13:11
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt sugallják hogy könnyebben engedik megkeféltetni magukat, és mint köztudott, a pasik a könnyebb ellenállás felé hajlanak.

A nem kvás kinézet nem kelti fel a szexuális vágyukat, azokra nem áll fel nekik, így értelemszerűen az érdeklődésük is nulla feléjük.

2023. aug. 8. 13:24
 13/38 A kérdező kommentje:

Ribis= Rámászik minden 2. férfira, játsza az eszét a foglalt pasiknak unalomból. Csak játszadozik a pasikkal aki épp kéznél van. Van pasija, de titokban más pasiknak és exeknek írkál, h talizzanak.

Külső mindegy, nem az határozza meg ki ribi és ki nem, hanem a viselkedés.

2023. aug. 8. 13:28
 14/38 A kérdező kommentje:
Ez meg nem tudom honnan jött, hogy ha valaki csinos és dekoratív akkor ribi..
2023. aug. 8. 13:33
 15/38 A kérdező kommentje:
#4 #7 Ebből az egy mondatból, hogy jött le az irigység?? Meg, hogy én nem kellek senkinek? 😀
2023. aug. 8. 13:35
 16/38 anonim ***** válasza:
69%

Akkor most, hogy tisztáztuk ki is a ribi.

Nem jönnek be jobban nekik, csak egy esetleges numerát látnak bennük különösebb erőfeszítés nélkül.

2023. aug. 8. 13:39
 17/38 anonim ***** válasza:
51%
Nem jönnek be jobban...
2023. aug. 8. 13:50
 18/38 anonim ***** válasza:
72%

Nő vagyok, én azt mondom van benne némi igazság amit a kérdező írt.

Volt hogy én is jártam úgy, hogy velem volt a pasi, egy munkahelyen dolgoztunk, de nem volt nyilvánosan felvállalva a kapcsolatunk (a munkahely miatt).

De azt azért hagyta hogy a "ribis" kolléganő csábítgassa. Folyamatosan rajta lógott (a létező összes ürüggyel amit csak ki tudott találni), ő meg hagyta. Nekem azt a dumát próbálta beadni hogy ez azért jó nekünk, mert így összezavarjuk a többieket, nem fogják észrevenni hogy köztünk van valami.

Életemben nem bántottak meg lelkileg annyira!

De folyamatosan meg volt magyarázva, hogy én értem félre, én vagyok féltékeny, nincs rá okom stb, stb....

Persze a ribis pics@ végül elérte a célját, ami leginkább az volt hogy mi szétmenjünk (úgy tudom, le is feküdtek egymással). Igaz, aki menni akar azt hagyni kell.....

Az átlagnő, a szürke kisegér sosem olyan izgalmas mint a szilikoncsoda póthajjal!

2023. aug. 8. 13:52
 19/38 A kérdező kommentje:
Normális nő: Aki kitart a párja mellett, támogatják egymást jobb és rossz napokon. Számíthat a barátja mindig rá. Nem lép félre, nincs félrekacsintás, megcsalás. Ha esetleg van valami nézeteltérés azt megbeszéli a párjával, nem egyből lecseréli. Stb...
2023. aug. 8. 13:53
 20/38 A kérdező kommentje:
#18 És hány ilyen van. És hány olyan, hogy amúgy külsőre sokkal gyengébb az adott nő aki játsza az agyát és mászik.
2023. aug. 8. 13:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!