Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik miért jönnek be jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik miért jönnek be jobban a ribis csajok? Mint egy normális nő?

Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 12:40
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
28%

Nekem egyaltalan nem jon be.

Szerintem azok max dugasra vagynak.

2023. aug. 8. 12:45
 2/38 anonim ***** válasza:
26%
Benne van a nevében ribis
 3/38 anonim ***** válasza:
90%
Mit jelent számodra a ribis csaj?
 4/38 anonim ***** válasza:
65%

Nem mindegyiknek jönnek be a "ribis" nők. Egyébként ez eléggé szomorú, hogy a saját nemedet nézed le. Mitől "ribis" ahogy öltözik, sminkeli magát, hamarebb lefekszik a férfiakkal? Az utóbbit honnan tudod, tartotta a gyertyát, vagy mi? :D

Szerintem az a fő probléma, hogy irigykedst rájuk, mert neked nincsen esélyed, de nem is lenne még akkor se, hogyha "ribi" lennél, mert a személyiséged taszító többek között.

Ha pedig hónapokat vársz míg kifekszel a férfiaknak, mert te "rendes nő" vagy, akkor ne csodálkozz, hogy senki nem vár rád különösen így, hogy nem is vagy jó az ágyban, inkább prűd, fekszel mint egy darab fa, akár direkt húzod az ágyat a férfinak, a játszákat képes ember nemtől függetlenül tolerálja!

Különben meg ha valaki tényleg ribizli az olya, aki szerető, foglalt pasasokkal szexel, párkapcsolatban lép félre, nem az, aki szingli és szingli férfiakkal létesít szexuális kapcsolatot!

2023. aug. 8. 12:48
 5/38 anonim ***** válasza:
(*a jatszmakat senki nemtől függetlenül nem tolerálja)
2023. aug. 8. 12:50
 6/38 anonim ***** válasza:
70%
Nekem a normális nők jönnek be jobban, így nem tudok válaszolni, sajnálom. Esetleg kíváncsi vagy még valamire?
2023. aug. 8. 12:53
 7/38 anonim ***** válasza:
50%

Én se vagyok az a fajta, aki azonnal ágyba bujik valakivel, kellenek érzések hozzá, mint pl a bizalom, kölcsönös vonzalom, szerelem, nem is veszek fel miniszoknyát együtt olyan felsővel, amiből látszanak a melleim, de külön-külön nyugodtan. Viszont egyáltalán nem ítélkezem az olyan nők felett akik simán hordanak olyan rucikat, vagy szeretik a változatos szexet minél több férfival. 21. század van helló!

Miért nem a férfiakat is nézed le, együtt az olyan nőkkel akik mindenféle jöttment személyekkel lefekszenek párkapcsolatban másokkal?

Az a nő nem tehet róla, hogy kapósabb mint te, arról se, hogy szebb, okosabb vagy nem jatsza a szűzribit, nem húzza a férfiak eszét folyamat.

Te normális nő? Haha, a nap poénja. XD

2023. aug. 8. 13:01
 8/38 anonim ***** válasza:
77%
Erősebb nagyobb inger az ösztönre.
2023. aug. 8. 13:02
 9/38 anonim ***** válasza:
61%

Rólam is sok, a kérdezőhöz hasonló irigy nő gondolja, hogy ribis vagyok. Pedig az értékrendben totál rendben van, normálisan öltözködöm, nem mászok rá foglalt férfiékra, és nem flörtölök minden útonálló férfival.

Annyi, hogy az átlagnál szebb vagyok, és emiatt főnként nők részéről számtalanszor ért már hátrányos megkülönböztetés.

2023. aug. 8. 13:06
 10/38 anonim ***** válasza:
67%

"Pasik miért jönnek be jobban a ribis csajok? Mint egy normális nő?"

Ha arra gondolsz, hogy miért jövünk tőlük könnyebben izgalomba, annak az okát #4-es nagyjából kifejtette. A ribik nem szégyellik, hogy szexuális lények és szeretik a szexet - viselkedésre, stílusra, öltözékre nézve egyaránt mernek szexisek és merészek lenni - csupa olyan dolog, ami férfiként nagyon izgató, de a visszafogott átlag nők ezerrel kerülni igyekeznek, nehogy ribinek tartsák őket.

2023. aug. 8. 13:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!