Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szilikon mellekről? Férfiak ti mennyire támogatnátok a párotok ebben?
Sajnos kicsi mellekkel “áldott meg” a sors, 75/A méret de melltartótól függ,van amelyiket nem is tölti ki rendesen.
Én szeretem a természetességet, mások szerint szép babaarcom van, nagyon enyhén sminkelek nèha és ennyi. Nem vonzott a műszempilla, vagy szájfeltöltés, nem akartam mű lenni és olyan amilyen nem is vagyok igazából. És ugyanigy gondolkodtam a mellnagyobbitásról is, hogy túl mű, az nem én vagyok, stb.
Viszont úgy érzem hogy sokat ront az önbecsülésemen hogy ilyen kicsik ès néha eljátszok a gondolattal hogy másképp éreznék e ha megcsináltatnám őket vagy éppen megbánnám e.
Jelenleg nem érzem magam nőiesnek, ha a társaságomba valakinek szép dekoltázsa van mindig irigykedve és csodálattal nézem, meg arra gondolok hogy nyilván mennyire tetszhet a férfiaknak vagy a saját páromnak is, ha mèg női szemmel is ennyire vonzó. Persze ő aztmondja neki így tökéletes…
Kiváncsi vagyok tapasztalatokra, akinek van esetleg miben változtatta meg, nem érzi túl idegennek? Büszke rá vagy megvan az érzés hogy ez nem is az ő érdeme ? Ferfiak?
26n
Az utolsóhoz hasonló felfogású férfiak mondanák a magamfajta kismellű, de természetes szépségre, hogy ronda, átlag alatti :")
Még jó, hogy senkinek nem kell megfelelni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!