Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szilikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szilikon mellekről? Férfiak ti mennyire támogatnátok a párotok ebben?

Figyelt kérdés

Sajnos kicsi mellekkel “áldott meg” a sors, 75/A méret de melltartótól függ,van amelyiket nem is tölti ki rendesen.

Én szeretem a természetességet, mások szerint szép babaarcom van, nagyon enyhén sminkelek nèha és ennyi. Nem vonzott a műszempilla, vagy szájfeltöltés, nem akartam mű lenni és olyan amilyen nem is vagyok igazából. És ugyanigy gondolkodtam a mellnagyobbitásról is, hogy túl mű, az nem én vagyok, stb.

Viszont úgy érzem hogy sokat ront az önbecsülésemen hogy ilyen kicsik ès néha eljátszok a gondolattal hogy másképp éreznék e ha megcsináltatnám őket vagy éppen megbánnám e.

Jelenleg nem érzem magam nőiesnek, ha a társaságomba valakinek szép dekoltázsa van mindig irigykedve és csodálattal nézem, meg arra gondolok hogy nyilván mennyire tetszhet a férfiaknak vagy a saját páromnak is, ha mèg női szemmel is ennyire vonzó. Persze ő aztmondja neki így tökéletes…

Kiváncsi vagyok tapasztalatokra, akinek van esetleg miben változtatta meg, nem érzi túl idegennek? Büszke rá vagy megvan az érzés hogy ez nem is az ő érdeme ? Ferfiak?

26n

2023. aug. 7. 21:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem támogatnálak benne, sőt...
2023. aug. 7. 21:05
 2/21 anonim ***** válasza:
67%
Enyém 75B és nem izgat, hogy ki szerint kicsi egyáltalán, ha csak a melleim nézi, a testem, akkor nem egymást keressük, ha meg kapcsolatban manipulálna, hogy kés alá feküdjek kidobnám. Keressen mindenki olyan párt, aki tetszik neki.
2023. aug. 7. 21:06
 3/21 anonim ***** válasza:
64%

Ugyan már, kérdező, inkább terápiára költs.

Nekem is hasonlóan kicsi, kb. 16 évesen érdekelt, 16 évesen nem.

2023. aug. 7. 21:09
 4/21 anonim ***** válasza:
67%
Ha tenyérbe illő méret akkor az számomra izgatóbb mint az implant. Persze a nagyok melltartóba jól mutatnak de amint leveszi már kevésbé. Ha meg implant akkor jó eséllyel kevésbé lesz érzékeny a bimbó is, ami szintén hátrány. Szóval ha nem totál lapos a mellkas szerintem nem ér annyit az implant. Persze az önkép javítás egy más téma. 33/F
2023. aug. 7. 21:09
 5/21 anonim ***** válasza:

Az enyém 75B, és kb 25 éves koromig zavart a mérete. Szoptattam is pár éve, de ahhoz képest egész szép maradt, mások szerint is. Nem tudnám elfogadni, hogy egy idegen anyag kerüljön a testembe. Rettentő nagy a kockázat, szerintem nem is érné meg.

Nálam sohasem okozott hátrányt ez, nekem is babás arcom van, ráadásul magas is vagyok, szóval én jól érzem magam a bőrömben így is :)

Hidd el, úgy vagy jó, ahogy vagy!

2023. aug. 7. 21:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

#4 Bocsi, hogy offolom a témát, de...Mindig is érdekelt, hogy mit értenek a férfiak azon a bizonyos "tenyérbe illő méreten?Mert tenyérbe illik az is, ami épp nem teljesen lapos, az is, ami épp kitölti a tenyered, meg az is, ami nagyobb a tenyerednél.Tehát?Esetleg ez mindenkinek mást jelent?

Meg ugye nem mindegy, hogy ezt egy 170 cm-es kis baba kézméretű férfi mondja, vagy egy 2 méteres lapátkezű.

2023. aug. 7. 21:23
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

Tenyerébe illik, ugyan mi mást és esztétikailag jól néz ki.

Szerintem a kisebb mellek sokkal szebbek, mint a hatalmas cicik, különösen ha lógnak. XD

2023. aug. 7. 21:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Ezek szerint nem érted, amit írtam.
2023. aug. 7. 21:26
 9/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ja izgató látvány, amikor pont a tenyerébe illik. :DDD
2023. aug. 7. 21:29
 10/21 anonim ***** válasza:
46%

Számomra kizáró ok lenne a szilikonmell. Nekem ez illúzióromboló, én a természetességhez vonzódom. A mellméret pedig egyáltalán nem szempont nálam, teljesen mindegy mekkora. Pár hónappal ezelőtt egy lánynak, aki nagyon tetszett, nagyon szép kis mellei voltak. Gyönyörű nő volt úgy egyben, eszembe nem jutott, hogy kicsik a mellei, csak hogy milyen szép az egész nő. Nemrég egy másik, akire felfigyeltem az edzőteremben, szintén kis mellekkel rendelkezett - nála a tekintete volt az, ami valamit megfogott bennem.

F

2023. aug. 7. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!