Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szilikon mellekről? Férfiak ti mennyire támogatnátok a párotok ebben?
Sajnos kicsi mellekkel “áldott meg” a sors, 75/A méret de melltartótól függ,van amelyiket nem is tölti ki rendesen.
Én szeretem a természetességet, mások szerint szép babaarcom van, nagyon enyhén sminkelek nèha és ennyi. Nem vonzott a műszempilla, vagy szájfeltöltés, nem akartam mű lenni és olyan amilyen nem is vagyok igazából. És ugyanigy gondolkodtam a mellnagyobbitásról is, hogy túl mű, az nem én vagyok, stb.
Viszont úgy érzem hogy sokat ront az önbecsülésemen hogy ilyen kicsik ès néha eljátszok a gondolattal hogy másképp éreznék e ha megcsináltatnám őket vagy éppen megbánnám e.
Jelenleg nem érzem magam nőiesnek, ha a társaságomba valakinek szép dekoltázsa van mindig irigykedve és csodálattal nézem, meg arra gondolok hogy nyilván mennyire tetszhet a férfiaknak vagy a saját páromnak is, ha mèg női szemmel is ennyire vonzó. Persze ő aztmondja neki így tökéletes…
Kiváncsi vagyok tapasztalatokra, akinek van esetleg miben változtatta meg, nem érzi túl idegennek? Büszke rá vagy megvan az érzés hogy ez nem is az ő érdeme ? Ferfiak?
26n
"Bocsi, hogy offolom a témát, de...Mindig is érdekelt, hogy mit értenek a férfiak azon a bizonyos >>tenyérbe illő méreten?<< Mert tenyérbe illik az is, ami épp nem teljesen lapos, az is, ami épp kitölti a tenyered, meg az is, ami nagyobb a tenyerednél. Tehát?"
Természetesen nehéz ezt pontosan meghatározni, de a lényeg, hogy ezt a kifejezést elsősorban a kisebb mellekre használjuk.
F
Őszinte leszek. A szilikon látványra szép tapintásra nem...ahogy írták van némi veszélye is.
Nekem a kis mellekről az a kép maradt meg hogy kevésbé hajlamosak a megereszkedésre konkrétan a lógásra. Inkább kicsit választanám. Na meg ha jól tudom a szilikont pár évente cserélni kell
Egyik rokonom csináltatott szilikon ciciket. Valóban dekoratív lett ruhában. A párja viszont azt mondja, azóta nem szereti neki fogdosni, mert érzi, hogy mű, mintha gumilabdákat markolászna.
Én amúgy a veszélye miatt sem vállalnám be. Sokkal szebb mindenben a természetes.
Full a te cipődben jártam csak most10 évvel idősebb vagyok.
Közhelyes de komolyan inkább pszichológusra költs, személyiség fejlesztésre, ne műdidkóra.
75/A szép formás, de kicsi.. mindig nagyobb melleket szerettem volna. De gyerekeket is és gondoltam majd az utolsó gyerek után megcsinaltatom.
Első gyereket megszültem és a kórházban a tejbelövellés éjjelén nem hittem a szememnek. Aludtam egy órát, felébredtem nagyobb, megegyet megint nagyobb, megint,megint, szemmel láthatóan nőtt a mellem egy éjszaka alatt. Brutális volt a fájdalom, nyilván amíg beállt a tej addig. Utána szép 75/c melleim lettek, már nem fájtak, de nem szerettem őket. Ez nem én voltam. Kényelmetlen volt, és testidegen, pedig ugye nem is mű volt. Énidegen volt. Érdekes mi?! (Tizenévesen arról fantáziáltam hogy este lefekszek reggelre megnőnek vmi csoda folytán 😅 hát teljesült.. es utaltam)
Akkor azt mondtam idióta lettem volna megműttetni. 1,5 év szoptatas után visszament 75/A méretre, szerencsére maradt a forma feszesség stb.. (féltem hogy tacsifül lesz, vagy striás, de szerencsére nem)
Kövi gyerekkel nem volt tejbelövellésem, inkább szépen lassan telt fel B méretre. Ez nem volt kényelmetlen szerettem. 2 év szoptatás után 3 nap alatt eresztett vissza 75A ra. Ez megtépázta a lelkem, és elgondolkodtam hogy itt az idő kicsit nagyobbra csináltatni. A gyerek utáni összekapom magam rész kezdődött műkörmössel műszempillával. 4 nap alatt megbolondultam tőle. Nem -bírtam elviselni semennyi mű cuccot magamon. Kívül a testemem.. akkor hogyan -bírnék ki a testemen belül bármit is? Én is a full természetes beállítású nő vagyok. Szóval elvetettem a mutet gondolatát és inkább az önbizalmam turbózom fel. És nagyon bejött. (Tükör előtti szex, erotikus fotó video magamról, és néha elküldöm a páromnak, és alapból arra gondolok hogy egy szexistennő vagyok... ) és teljesen másképp érzem magam, másabb a kisugárzásom mintha mások mellméretén savanyúskodnék.
Szóval ÁLLÍTSD ÁT A FÓKUSZT AZ AGYADBAN! segítséggel, vagy anélkül.
Ja és a lényeg az én tapasztalatom alapján azt mondom tuti megbánnád!
15 voltam
Ha lehet tapogatni, attol meg nem zavar ha kicsi.
Inkabb a temreszetesseg
Szerintem az a gáz a szilikonmellben, hogyha egyáltalán nem lóg egy kicsit sem, csak úgy ott van mintha fel lenne fújva.
Amúgy sem lehetünk tökéletesek, ezt el kell fogadni. A barátod így szeret különben szóval...
F29
Szerintem, ha ugyanígy elmondod a pasidnak is ezeket, akkor támogatnia kell benne.
Nekem tetszik a szilikonmell, olyan tökéletességet kölcsönöz a viselőjének, még ha tudom is hogy plasztik. Izgató hogy nőként törekszel arra, hogy szebb legyél és ezért komoly áldozatot hozol.
Maga a szilikonmellnek van egy minimális lógása, de számomra feszessége, mérete és a formái a leginkább tetszetős.
Pl. ez a nőci, bájos arc, gyönyörű test, szép cicik. Gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!