Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi miatt akar egy férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt akar egy férfi egy nőtőp csak szexet?

Figyelt kérdés

Nem foglalt és egyértelműen nagyon tetszik neki az adott nő, tegyük fel, hogy még kedveli is a személyiségét, de annyira nem ismeri, viszont minden lehetősége megvan rá, hogy jobban megismerje.

Mégse akarja jobban megismerni amiből kapcsolat lehetne természetesen feltéve ha emberileg passzolnak. Mi lehet az oka? Nem baj, csak szeretném érteni a férfiak gondolkodását.

Mi miatt ne akarnátok többet egy nőtől vagy legalább adni egy esélyt a dolognak, ha függetlenek vagytok és nagyon bejön a másik?

2023. aug. 7. 14:52
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Illetve még valami. Létezik nálatok olyan, hogy önmagatokkal van valami olyan mentális problémátok ami miatt inkább nemet mondtok a lehetőségre?

Vagy ez is inkább csak egy kifogás arra, hogy nem tetszik eléggé az adott nő (ez valóban az én konkrét sztorim kapcsán merül fel bennem).

2023. aug. 7. 19:06
 22/26 anonim ***** válasza:

#21: Olvasd el kérlek a válaszomat, én a 12-es voltam. Ezek általában az okok, az hogy valaki azt mondja hogy nem áll készen, az semmit mondó válasz, azok közül amiket fent leírtam, bármelyik lehet. Simán csak hazudhat erről is és még nem talált mást, ez is benne van simán.

Amúgy meg attól függ mit értesz a mentális probléma alatt. Mert van olyan, hogy úgy érzed úgy sem kellesz senkinek vagy szerethetetlen vagy, de ez önbizalom vagy önbecsülés hiánya kategória, amit érintettem már a válaszomban. Most ha pánikbetegség, depi stb, akkor nem is merne veled nagyon beszélni sem személyesen, max neten írogatni.

2023. aug. 7. 19:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ha valaki eszeveszettül szerelmes, akkor egyszerűen megszűnnek az észérvek, amelyek miatt lebeszélné magát a másikról.
2023. aug. 7. 19:20
 24/26 A kérdező kommentje:

#23 nem szerelemről beszélek. Még azt "megelőző" állapotról. A kérdés arról (is) szól, hogy mi az ami miatt mondjuk odáig el se jut egy sztori, hogy erről akár beszélni lehessen, mert esély sincs neki adva.

És ezt is írta valaki, hogy persze semmi nem kötelező, nem is arról van szó, hogy kötelező többet akarni.

Mint írtam is én csak a saját logikámból indulok ki, hogy ha független vagyok és van egy férfi aki tetszik (annyira, hogy le is feküdnék vele) akkor ha csak nem mond vagy nem csinál olyat amit én nagyon gázosnak tartok, akkor én adok esélyt a dolognak, max nem jön össze.

2023. aug. 7. 20:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Már az elején lehet tudni, hogy képes lennél-e szerelmet kiváltani belőle vagy sem. Nem vagy annyira vonzó a számára. A pasik mindenáron szexhez akarnak jutni, ezért amíg nem találnak olyat, akibe szerelmesek lehetnének, addig dugják a béta nőket. Ha egyáltalán nem találnak, akkor feleségül is veszik, mert kell a rendszeres szex. Amúgy szinte minden szexkapcsolatnál az van, hogy valaki más van a szívében, akit elvesztett vagy aki mindig plátói marad. Tudom, átéltem nem egyszer.
2023. aug. 7. 21:11
 26/26 Senior Séf ***** válasza:
Minek vegyen a nyakába ekkora terhet, ha anélkül is hozzáfér a puncihoz?
2023. aug. 8. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!