Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt akar egy férfi egy nőtőp csak szexet?
Nem foglalt és egyértelműen nagyon tetszik neki az adott nő, tegyük fel, hogy még kedveli is a személyiségét, de annyira nem ismeri, viszont minden lehetősége megvan rá, hogy jobban megismerje.
Mégse akarja jobban megismerni amiből kapcsolat lehetne természetesen feltéve ha emberileg passzolnak. Mi lehet az oka? Nem baj, csak szeretném érteni a férfiak gondolkodását.
Mi miatt ne akarnátok többet egy nőtől vagy legalább adni egy esélyt a dolognak, ha függetlenek vagytok és nagyon bejön a másik?
-lehet nem tart arra alkalmasnak, hogy elköteleződjön veled és inkább csak sz*xre kellesz
-több vasat is tart a tűzben, nem akar/tud most elköteleződni
-külsőre nem annyira jössz be neki, de sz*xre azért jó vagy
-exéhez vissza fog menni előbb-utóbb vagy talán csak szeretne vissza menni és addig kell valaki akinek belehet akasztani
-valamilyen kötődési problémája van ezért feladta a párkapcsolat témát, de d*gni azért még szeretne
Félénkség, önbizalom hiány, tapasztalatlanság is játszik, de kevés esélyt látok rá, mert akkor miért vagy benne olyan biztos hogy tetszel neki? Olyankor te is max találgatsz, kivéve ha már persze elmondta.
Egyébként ez és sok másik kérdés is jól mutatja, hogy sok nő vagy úgy van vele, hogy minden pasi hazudik és nagyon nehéz neki bizonyítani vagy tök naiv és nem veszi észre, hogy amúgy csak hazudnak neki, színészkedik csak a faszi.
Vagy csak szexet akar, vagy van esetleg másik nő a képben, aki szinten tetszik neki...
De amúgy ezer oka lehet, mi csak találgatni tudunk.
Van egy ilyen férfi az életemben, aki csak azt szeretne tőlem már évek óta, de nem kapja meg. Az ő indoka pl. az, hogy gyerekkel rendelkező nőt kizárólag szexre tartana, mivel ő gyermektelen és saját gyerekeket szeretne csak.
Ezen kívűl volt még egy, aki utólag kiderült, hogy csak arra használt, mert szégyellte a külsőmet (teltebb alkat vagyok és voltam akkor is) és amíg nem volt meg az, akit fel is vállalt, addig jó voltam neki üríteni.
Szóval valószínűleg van benned valami, ami nem tetszik neki, viszont a kémia megvan feléd, hogy megdugjon, de nem tudna beléd szeretni.
Kicsit félre lett értve:D
Nincs most konkrét eset vagy személy, de valóban volt velem is meg sokakkal másokkal is hasonló.
Tegyük félre a külsőségeket. Oké persze ez is egy indok.
De mit jelent az, hogy nem akar elköteleződni? Mármint nyilván értem csak ahogy itt valaki korábban írta is, szerintem (de cáfoljatok meg férfiak ha nem így van) ez gyorsan változik akkor ha valaki találkozik valakivel aki érdekes lehet. Vagy nem?
A másik, hogy persze szerelem kevés ismeretség esetén nem is tudom mennyire lehetséges. De nem is erre vagyok kíváncsi.
Hanem, hogy ilyenkor nem kelti fel az érdeklődést eléggé az adott nő (mindegy mi miatt), hogy több energiát invesztáljatok bele?
Csak azért, mert én pl.: nőként nem feküdnék le olyan férfival (most külsőre gondolok persze) akivel kapcsolatban ne lennék. Nincs "köztes" külső. Férfiaknál ez más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!